Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

MZZ
Nov uporabnik

PT Cruiser 2.0...nujno.

Napisal/-a MZZ Po feb 07, 2005 11:18 pm

Alo ekipa...ziher obstaja nekdo da ima kaksne izkusnje z tem...PT Cruiser 2.0 ( 104kw/141 KM ) bencinc. Rabim informacije kaksna je poraba, kako se obnasa/lega na cesti, slabe strani, dobre strani...kvaliteta motorja.

PLZ... : :?: :?: :?:

PikiPoki
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a PikiPoki Ne feb 13, 2005 6:48 pm

Pravijo, da bolj epozno kot nikoli. Torej PT-ja sem imel na testu za vikend in naredil pestrih 500km. Moje mnenje o tem avtu je: špica image, notri malo špartanski (ročna klima?!) - idealen za kruzanje :). Pri večjih hitrostih te spremlja veter (pač pokončna šajba), imaš pa občutek, da se voziš v tanku (trden pa to). Ravno višek vodljivosti ni, tako da pozabi na kartke ovinke in dirke.

Lp,
Andrej

Uporabniški avatar
alfaromeo155
Novinec

Napisal/-a alfaromeo155 Ne jan 13, 2008 9:20 pm

gledam isti otor 2,0 PT cruiserja pa tukaj na forumu ni veliko informacij mi lahko podate kake o tem avtu poraba falerje ter cene servisov

zanima mepa tudi samo mnenje o uporabi avta za druzino velikost prtkjaznika prostornost varnost

lp
love alfa

Uporabniški avatar
Kozlo
Nov uporabnik

Napisal/-a Kozlo Če jan 31, 2008 5:48 pm

Mamo ga v družini,foter natančno tako da sem naredil z njim minimalno 15k km letos.

Morem rečt da se mi avto dopade.Kdor misli s tem divjat odpade.Lega ni prepričljiva,motor tudi neda tistega kaj bi mogo dat za takšne kW in l.
Tako kot pa je pred mano že reko nekdo je idealen za kruzanje.Prostoren,notranjost mi je všečna,udoben je.

Velikost prtljažnika se mi zdi kr velika,čeprav nisem kaj dosti nalagal v avtomobil.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov