Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe dec 07, 2007 3:26 pm

Denar pošlješ (ali sorodnik) sam sebi. Lepo piše.

turbofičo
Nov uporabnik

Napisal/-a turbofičo Če dec 13, 2007 4:08 pm

če boš pa nakazal sem lahko pa kar jaz ta sorodnik.Boljš da te jaz olupik kot tist turk he he
Jaz ne bi imel j**c nakazovat,sploh zdaj ko je splošno znano,da se to dogaja pa še vsi so kot po naključju iz anglije...

Uporabniški avatar
AXioN
Uporabnik

Kraj: Ko si bogu za hrbtom, se uro voznje.

Napisal/-a AXioN Po dec 17, 2007 9:04 pm

Moj kolega je mel pa dokaj cudno prodajo avta, pa ubistvu ni prodal avta, je pa dobil denar (5000e), prodajal je starejsi avto, ki za moje pojme ni bil tolk vreden, pa vseeno dokaj redek avto. ga je en kvazi starejsi mozakar kontaktiral iz spanije, mu poslal cek, in se z njim zmenil da ga bo naslednji mesec prisel voznik s kontejnerjem iskat, ter da se uredi papirje.
Torej cek je prispel po posti, kolega ga je vnovcil, izplacali so mu celotno vsoto, in po vec kot enem letu, tovornjaka od nikoder, pravtako nobenega klica, maila, nic.
Vem da se slisi za lase privlecena storija, ampak sem kasneje videl, kaj je kupil za tisti denar, prihodka pa tudi nima takega da bi si lahko kaj tacga privoscil???

Karletto
Novinec

Kraj: KP

Napisal/-a Karletto Po dec 17, 2007 9:31 pm

poišči ip e-maila: odpreš mail, izberi lastnosti, izberi details, ip je [ xx.xx.xx.xx]; poišči lokacijo http://www.ip2location.com/free.asp Slika

Uporabniški avatar
SamoK
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a SamoK Pe feb 22, 2008 12:49 am

kaj pa ce uporabljam gmail?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov