Nasty je napisal/-a:De_Tomaso;
"V Slovenijo pridejo 3 8Cjke in trenutno se zbirajo naročila za spiderja, torej se brez problema vpišeš v knjigo kupcev, če le imaš denar. Ni državljanstvo nobena ovira."
Za Slovenijo je predvidena 1 (ena) 8C.
Za Spyderja pa še nimajo podatkov, če sploh katera.
Edini problem je ta, da vozil ne bo dovolj glede na povpraševanje.
Ne samo v Sloveniji, ampak tudi v drugih dražavah.
tha_man je napisal/-a:Dirkanje sem dal nalašč v navednice, hotel pa sem povedati, da nisem našel veselja v tem, ko sem malo bolj pritisnil dizla. Pač mi je dosti bolj zabaven bencinar, kljub temu da ne "butne". Zakaj, sem razložil v prejšnjem postu.
Glede nižje prestave: jaz lahko peljem po mestu tudi v peti pri 50 kmh, z dizlom to ni šlo, ker je imel že prenizke obrate, in je blo treba šaltat v nižjo. Nasploh sem moral z njim šaltati vsaj toliko oz. še večkrat kot z bencinarjem, tako da res ne razumem folka, ki pravi da z dizlom ni treba toliko šaltat. Mogoče res včasih ne pri prehitevanju, če si ravno v območju ko turbina začne grabiti, zato pa drugod toliko več. Take so moje izkušnje.
tha_man je napisal/-a:Drugače pa kratko in jedrnato, moje mnenje: če motor ni dovolj močan da bi s tem ponujal užitke, naj ima vsaj kul zvok. Povprečni dizli nimajo ne enega ne drugega.
Nasty je napisal/-a:De_Tomaso;
"V Slovenijo pridejo 3 8Cjke in trenutno se zbirajo naročila za spiderja, torej se brez problema vpišeš v knjigo kupcev, če le imaš denar. Ni državljanstvo nobena ovira."
Za Slovenijo je predvidena 1 (ena) 8C.
Za Spyderja pa še nimajo podatkov, če sploh katera.
Edini problem je ta, da vozil ne bo dovolj glede na povpraševanje.
Ne samo v Sloveniji, ampak tudi v drugih dražavah.
Drocky je napisal/-a:Ker če si tak nor da se pelješ na polno po nezaprti cesti(četudi jo poznaš na pamet in ni nikjer nobenga avta) se bom rajši vzdržal komentarja. Na polno se pelje samo po zaprti cesti, na običajni pa moreš met še vedno neki rezerve pri sebi, in pri avtu. Zato men ni jasno, zakaj hudiča se rabi nevemkolko konjev da se pelješ hitro oz zelo dinamično!?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov