- 22. 2. podpiševa pogodbo z rokom dostave vozila 1. 3., jaz plačam celo kupnino.
- do določenega datuma avta ni. Po nekaj klicih je številka postala nedosegljiva

- ko so mi Zoll tablice potekle, še vedno ni bilo homologacije. Baje so na LPP narobe prepisali številko šasije, skratka, dobil sem 3-dnevne preizkusne tablice in v tem času naj bi se uredile manjkajoče obveznosti.
- na dan poteka preizkušnje mi je uvoznik obljubil, da mi dostavi manjkajočo dokumentacijo, ki da je že urejena. Je ni bilo.
- naslednjih nekaj dni ni odgovarjal na moje klice. Mimogrede sem preveril na LPP, kjer pravijo, da avto še ni bil v postopku homologacije

- ko sva se zopet slišala, je rekel, da so v DE pozabili overiti nek podpis in da dobim preizkušnjo, da bom avto lahko uporabljal. Zopet je ni bilo.
Doslej sem svoje poti nekako opravljal s sredstvi javnega prevoza, sedaj pa sem nujno rabil avto, zato sem na svoje stroške pridobil trodnevno preizkušnjo. Homologacije še vedno nimam.
Avto je pri meni en mesec, od tega je 14 dni neregistriran stal doma. Od prodajalca sem ves čas dobival samo prazne obljube in laži. Danes sem se oglasil pri odvetniku in zaenkrat sva sestavila opomin pred tožbo. Če ne bo pomagal, pa...
Bistvo tega sporočila ni slaba reklama, ampak opozorilo vsem, ki nameravate uvoziti avtomobil. Uvoznikov je kot listja in trave in dobro premislite, komu boste zaupali svoje težko prislužene €.
/edit: typo