mojapunca je napisal/-a:Kupujem nov avto, pa me zanima, kakšne so vaše dobre in slabe izkušnje- če ima kdo tak avto seveda. Niham med:
chevrolet aveo 1,2 5 vrat, nov
hyundai getz 1,1 5 vrat, nov
rabljen clio l 2004 disel
Cenovno sta 1 in 2 kar približno enako 9ooo eur, tretji pa je 6900 eur.
Hvala za nasvete in mnenja.
KARL ABARTH je napisal/-a:mojapunca je napisal/-a:Kupujem nov avto, pa me zanima, kakšne so vaše dobre in slabe izkušnje- če ima kdo tak avto seveda. Niham med:
Preprosto ; preglej + pelji se na testno vožnjo in izberi najboljše.
LP
mojapunca je napisal/-a:Kupujem nov avto, pa me zanima, kakšne so vaše dobre in slabe izkušnje- če ima kdo tak avto seveda. Niham med:
Kael je napisal/-a:Chevroleta Aveota v kolikor imaš rad tudi kaj svoje življenje NIKAKOR in NIKAKOR ne kupuj, saj je to eden najslabših avtomobilov na trgu kar se varnosti tiče. Na euroncap je dobil komaj zvezdico in pol oz dve zvezdice in je to žalost od avtomobila. Tako, da ta avto odpiši, brezkompromisno. Prav tako dat 6000 € za 4 leta starega cliota, s 60-90 k prevoženih in star model... brezkompromisno tistega okategoriziram za idiota. 6000 € za 4 leta star dizel da, ampak ne za cliota. Predrago glede na trenutno ceno.
Drugače pa imaš na trgu še kar nekaj avtomobilov, kjer za okoli 9000 € dobiš nov avto, pa poglejmo:
Renault Clio Storia 1.2 elan 9100 €, extreme 9500 €.
Opel corsa 1.2 okoli 10.000 €
Seat Ibiza SportRider I 1.2 9790 €
Sam bi vsekakor kupil nov avto... in izmed naštetih gre glas za Getza, drugače pa se da tudi naštetih zbiti ceno, npr Seatu (pm...)...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov