Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če mar 20, 2008 4:50 pm

Lumpy_ je napisal/-a:Sašo, od kerega Audija si mislil za slikico da jo dam gor? Tisti kaj se pri nas prodaja al če mam kerega nagledanega?

Drugače se mi pa ta dopade http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1925624 :D

fajn voz, sam bi se še dalo mal ceno zbit

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če mar 20, 2008 5:47 pm

Ja nekak mi ustreza avtek, pa še financiranje sem si malo prekalkuliral pa kilometrina mi ustreza. Tak da zdaj še morem mojo kolo spravit v prodajo, pa da si pol polog pokrijem, pa registracija za leto dni da si kar odplačam v enem obroku, da mam s tem mir. :D

Zdaj morem samo videt če bom še ostal tu ko delam, al bom šel za sebe. Bil zadnjič s fotrom na zvezi pa reko, da ma za mene eno vredi ponudbo, da grem za sebe če čem, te pa bomo vidli. Da sem zazihran finančno. Ker trenutno bi šlo malo tesno skoz, ampak želja po avtu prevlka, da bi se mu odreko. Ne mislim pa it v minuse, pa za žemljico še tud more bit ne hehe :D

Samo bo pomojem avto ta prej prodan, ko pa jaz mojega spravim v prodajo. Pa če že kupujem zdaj, bo za nekaj časa avto moj, tud zarad odplačevanja, ker ne mislim avta prej stran dat kot ga odplačam tak kot je to pri dost folka. Mi tiščijo v prodajo avte leto dni stare, pa 7 let leasinga. Biseri.
Zato tud gledam da ma čimanj kilometrov da bo za en čas.

Sašo hvala za info. Bom ga kontaktiral Poršejčkovega ateja ko bom tak daleč, pa če bo še avto sploh v prodaji.
A tega passata ko ga ma, je tam kupil? Tisti passat je full lep pa v nuli je avto. 8)
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov