Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr mar 12, 2008 10:18 am

@~toMmy~: ODPIRAČ za steklenice sigurno doprinese vsaj 500.000 sit na vrednost avta, a?!? :cry

+ tega se gremo pa še eno igrico: povej mi favorita in jaz ti ga demantiram :lol: :lol:

---------------------------------------
Zdej pa dost off z moje strani!

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb Sr mar 12, 2008 9:56 pm

hvala za cel kup "nepotrebnih" nasvetov... a na tem svetu ni moderatorjev, ki bi take debate prenesli na nov topic?!?! vse kar me je zanimal kaj pripročate, vi pa pa naredite iz tega celo zgodbo oz. kar roman, hvala vsem za info. se bom na koncu kar lep sam odloču pa bo akcija :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr mar 12, 2008 10:33 pm

FBR je napisal/-a:@~toMmy~: ODPIRAČ za steklenice sigurno doprinese vsaj 500.000 sit na vrednost avta, a?!? :cry

+ tega se gremo pa še eno igrico: povej mi favorita in jaz ti ga demantiram :lol: :lol:

---------------------------------------
Zdej pa dost off z moje strani!

Odpirač je šala,če je kdo slučajno narobe dojel.Očitno ste tako zagrizeni v iskanje napak,da se vse jemlje resno... Sprejmite moje ponižno opravičilo.
Ponudba demantiranja je pa sarkastičen odgovor na demantiranje brez pravih razlogov,ki me je dovolj razjezilo,da sem si "umazal roke" s tako offtopic debato.

awb,oprosti!
Odloči se vsaj približno kaj bi rad.Zastavil si preobširno vprašanje,ki zlahka postane leglo offtopic odgovorov.
Išči avte katerih (če se le da prve) lastnike poznaš.Pri rabljenih je to lahko pomembnejše od splošne zanesljivosti modela.
Če hočeš novega,kupi Storio(če ti je všeč).

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če mar 13, 2008 9:29 am

~toMmy~ je napisal/-a:awb,oprosti!
Odloči se vsaj približno kaj bi rad.Zastavil si preobširno vprašanje,ki zlahka postane leglo offtopic odgovorov.
Išči avte katerih (če se le da prve) lastnike poznaš.Pri rabljenih je to lahko pomembnejše od splošne zanesljivosti modela.
Če hočeš novega,kupi Storio(če ti je všeč).

Točno tako. Spraševat za rang od 6k do 8k € je mal prevelik razpon, s tem da še ne podaš vsaj katere znamke sploh ne bi imel....itd. Klimo in ABS pa ima že večina avtov za 3-4k€ po defaultu. Tle lahko res napišemo knjigo.

Po eni strani je za ta denar že kar veliko izbire, po drugi strani, pa ugotoviš, da je dejansko 5-6 modelov, ki se ponavljajo, različni pa so samo kilometri in oprema.

Vprašaj kaj bolj konkretnega pa boš dobil točnejši odgovor.

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Če mar 13, 2008 9:27 pm

Js ti svojega ponudim, pa še kakšen popust ti naredim pa bo. Poraba je skromnih 8-11,5L odvisno od vožnje, prostora pa presenetljivo veliko :P

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb Pe mar 14, 2008 10:48 pm

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So mar 15, 2008 10:40 am

Jaz bi rekel super avto! Teško najti slabo besedo.

Dosti opreme, dober motor, letnik in prevoženi so uredu.... za ceno pa tako sam veš kako in kaj.

sinesport
Nov uporabnik

Napisal/-a sinesport So mar 15, 2008 10:44 am

novejse mas te manse auta.drgac pa lahk tut vzames mal starejse pa mas vecji auto pa makino,odvisn od tebe.al pa kasnga postimanga si najds na netu z masino ki bo teb odgovarjala
AL SM JACK. MURN MOJ RALY SOVOZNIK

awb
Nov uporabnik

Napisal/-a awb So mar 22, 2008 10:17 am

Ma.... tok je mau avtov na trgu, k bi mene interesiral... se pravi: ABS, AirBagi, automatska klimatska, letnik 2002 ali mlajši, ALU platišča, zatemnjena stekla (opcijsko), moč motorja: min 90 KM....

A sem ful zahteven? :) skoraj da ja ane?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov