comfortably numb je napisal/-a:Hmm...
-To za polico nisem porajtal sploh...
-Nizek za vsest? Ja res je da ni kak SUV, nizko se je vsesti v kako Hondo...
-Avtomatska klima meni dela odlično sploh proti kakim v cliotu, puntotu, res pa da ne kot v A6 naprimer.
-Senzor za dež je fenomenalen, zelo zelo redko vklapljam brisalce na roko. Sploh med kakimi nalivi super preklapja sam ne bi zmogel bolje.
-Osvetlitev števcev je super, imaš pa to programljivo če ne veš

.
-Trenutno porabo res slabo kaže, povprečna je pa ok.
-Brisalca pa še nisem pokonci postavljav, tako da ne vem

zakaj pa rabiš to funkcijo?
Imam pa 2004 exlusive, tako da si tele graje naštel malo v prazno.
Naredil sem 65000 km, razen manjšega problema (če poznaš dobre ljudi) ni problemov.
Mene moti edino mogoče menjalnik malo, ampak sem bil prej navajen na malo bolj športnega.
Lp
Glej na sestrini vem, da klima ne dela najbolje. Je prej imela Cliota dci 82 KM s Privileg opremo, ki je imel digitalno avt. klimo in tista je pa res delala kot se šika. Ko si avto vžgal (govorim za gretje) in dokler se ni vsaj malo zagrel je ventilator delal čisto počasi na prvi stopnji, potem pa je postopoma pospeševal. Potem drugo, tam ko si nastavil 22 stopinj je bilo ravno prav in je to skoz vzdrževalo. Pri Xsari pa če je tisti vrtljivi gumb za stopinje na 22 je vroče, dam malo manj že hoče bit pa skoraj hladno, tako da je treba kar cilat da je nekak prav. Pri Cliotu, ko je bil avto vroč si mel na avtomatsko in je sam vklopo komresor (ali pa pač ko je bil zunanji zrak pretopel, da samo s tistim ni mogel doseč nastvlene temp. se je sam vklopil pri Xsari ti v takem primeru začne biti vroče), ventilator pospešil in pa tudi reguliral smer pihanja. Pri Xsari se kompresor ne vklopi, ga je treba ročno, prav tako se ne izklopi, če se zunaj ohladi. Hitrost ventilatorja pri Xsari pa dostikrat ponori, avto hladen in kar naenkrat začne na ful pihat za kakih 5 do 10s pa poneha čez nekaj časa pa isto, to je če je na avtomatsko, če ročno nastaviš hitrost je vredu.
Senzor za dež v našem primeru dela tako kot sem napisal, ko ga prime ma muhe, na začetku za hudiča noče obrisat, ko pa dam ročno in nazaj na senzor potem pa briše vsako kapljico posebej, kar ne bi bilo vedno treba. V takem primeru ko čist na rahlo rosi rajši uporabljam spodnji položaj ročice, ko ob pritisku obriše. Ko pa močneje dežuje se mi pa sploh ne dopade, ker potem kar naprej vklaplja pa izklaplja motorček in dam raje na stalno delovanje pa skoz enakomerno briše, drugač pa vsake dve sekunde vklapla - to pa pomoje tud ni dobro za motorček brisalcev. Clio je mel to fajn rešeno, je mel intervalno v štririh hitrostih - ročno nastavljivo, če si mel pa na stalno je pa recimo, ko si pri semaforju počakal sam preklopo na nastavljeno intervalno hitrost ob speljevanju pa je spet stalno brisal.
Kar se tiče klime in avtomatike brisalcev je za mene bil Clio absolutno boljši. Clio je tud hitreje ohladil notranjost.
Zdaj pa ne vem ali so ti problemi samo na sestrini

Na servisu sem že to enkrat spraševal pa so rekli da bi blo treba nekaj armaturo razdret pa pogledat (nekaj lopute za nastavitev smeri pihanje ne funkcionirajo najbolje - pozimi noče najbolj pod noge pihat

) pa da to kar dolgo traja, tako da

za enkrat je še tako, kakim fušarjem pa ne diši to razdiranje armaturke
Glede števcev pa res ne vem, ali se da to kaj spremenit? Zdaj tak bledo zeleno sveti, da se skor nič ne vidi. Daj mi napiš kak si to naredo. Verjetno se to na potovalnem nastavla ne? V tistih nastavitvah še pa res nisem nič mešal.
Povprečno porabo pa 100% pri sestrini preveč kaže za 8 dcl.