thunderbolt je napisal/-a:Najprej se odloči kako velik in praktičen avto potrebuješ (3 vrata proti 5).
gasolinedream je napisal/-a:Tisti 2.8 v6 je bistvu saabov motor (GM sicer, ampak razvit iz strani skandinavcev). Pač ima drugačno filozofijo. Od kdaj se kaj je dober in kaj slab motor meri po tem kje ima navor?
domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
zgagaxxl je napisal/-a:Sem bil lastnik Kie Sephia in še vedno mi je Kia v prvem planu.
V 10 letih lastništva nobenih težav!
domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
dennisCe je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
očitno je tvoje poslanstvo v vsaki temi blatiti opla popolnoma brez podlage. V vsaki temi govoriš bedarije.
domen90 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
očitno je tvoje poslanstvo v vsaki temi blatiti opla popolnoma brez podlage. V vsaki temi govoriš bedarije.
Moja podlaga je več tisoč prevoženih kilometrov s temi avtomobili. Pa tvoja?
dennisCe je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:dennisCe je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
Moja podlaga je več tisoč prevoženih kilometrov s temi avtomobili. Pa tvoja?
več tisoč? toliko jih naredim v mesecu in pol, tako da ...
Beri je napisal/-a:domen90 je napisal/-a:Tele 1.6 astre so lene kot pes. Nikamor se ne premaknejo in veliko pijejo, jaz bi gledal vsaj 1.4 turbo, pa še zmeraj je to bolj žalost od motorja. Opel ne zna narest bencinskega motorja, ravno včeraj sem gledal tehnične podatke insignie OPC. Turbo 2.8 V6 s 425Nm navora, a max navor doseže šele pri 5250rpm, krivulja kot pri atmosfercu. Da ne omenjam 325 konjev in pospešek 6 sekund. Saj vem, da je krava s 1800kg, ampak glede na to, da naj bi bil to vrhunec oplove ponudbe, je vse skupaj švoh. Zakaj mešam insignio OPC v to debato? Ker je že paradni konj žalost, ostalo pa še večja žalost.
Opel nikoli ni imel svoj motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov