rad bi malo močnejšo zadevo, da mi pri tedenskih izlezih v LJ ni treba čez Črni kal v tretji vozit

Torej, kaj bi priporočali? 1.4,1.4 16V, 1.6, 1.6 16V? Megane ali Clio? Oba predvidevam da bosta okrog 2000 letnika.
Mogoče povsem drug avto?
LP
sparky je napisal/-a:Moj glas gre Meganu 1.6 16v zaradi udobja, prostora in varnosti
Cefizelj je napisal/-a:Odvisno kakšno maš porabo na cliotuKolegu enka pije 7,5 ampak dela 4 kilometrske furce do šihta pa nazaj pa vmes mogoče 15km kam na pivo, in to je to. Meni je Megane II 1.6 16v pil med 7,5 in 8, rajši bolj prot 8, nimam pa ravno lahke noge. Kar se pa zanesljivosti tiče te pa nima kaj skrbet, bolj je potem problem elektronika pri Meganih II začetnih letnikov, kakšni senzorji za prostoročno odklepanje, vodila šip, zadrževalniki vrat, kaj takega. Se pa da vse odpravit za male denarje če se znajdeš, delov je dosti. So pa te avtomobili ratali smešno poceni.
gasolinedream je napisal/-a:1.6 8V (90PS) je res fajn za vozit. Je pa lepega meganea z tem motorjem relativno težko najt ker je bil uporabljan zgolj v starejših letnikih.
Locher je napisal/-a:gasolinedream je napisal/-a:1.6 8V (90PS) je res fajn za vozit. Je pa lepega meganea z tem motorjem relativno težko najt ker je bil uporabljan zgolj v starejših letnikih.
Lepega se že najde, samo jih lastniki ne prodajajo, ker so brez vrednosti. Sosed ima letnik 96. Avto full optional in za svoja leta kot nov. Je pa menjal rjaste blatnike in pragove. Pravi, da nekih velikih stroškov z njim nima in ga bo vozil, dokler kaj velikega ne crkne. Pravi, da ceneje kot se zadnjih nekaj let vozi s tem avtom, se še ni. Ko ga poslušam, mi je skoraj malo žal, da sem svojega prodal.
Po forumu brska: danci1973, Google [Bot] in 14 gostov