Napisal/-a gilgames05 Ne maj 25, 2014 1:32 am
Lep pozdrav,
Prosil bi za malo pomoč glede nakupa avtomobila. Verjetno ste se vam je rodilo vprašanje, kje za vraga primerja 2 avtomobila katera nimata popolnoma nič skupnega razen to da sta in en in drugi pač avto... Enostavno povedano se mi po mojih finančnih zmožnostih ta dva avtomobila trenutno najbolj dopadeta. Iskreno sem velik zaljubljenec v vse avte kateri poreklo vlečejo z škornja- Italije. Prvi avtomobil kateri sem si kupil je bil Alfa 159 in sem bil izredno zadovoljen z njim. Zdaj imam trenutno Saab 93 (zadnji model) in enostavno se v njem ne počutim dobro, zato ga bom zamenjal za en od obeh prej omenjenih. Sej ne da bi bil razočaran nad Saabom ampak enostavno v avtu ne čutim duše, nimam tiste emocije in povezave z avtom katerego sem imel pri Alfi. Škoda je avto za katerim pred kakšnim letom nebi nikoli pogledal, enostavno stereotipno razmišljanje mi ni dopuščalo, da brez predsodkov realno pogledam. Ker pač nekako človek z leti razmišlja bolj racionalno in ker se mi model 2010 Superb-a zelo zelo vizuelno dopade (plus ves luksuz kateri dobiš v ceni) je pač neizbežno, da je prišel v finalni izbor. Kaj se pa tiče motorja pa gledam oba modela 2.0 ( Delto-165km in Superb-170km). Zanima me predvsem kaj mi vi priporočate glede same vožnje, če kdo ima omenjena avtomobila da mi pove prednosti in slabosti, primerjava glede same porabe in seveda cene vzdrževanja...
V naprej se vam zahvaljujem za pomoč in upam, da dobim čim več uporabnih informacij!
bolje ispasti glup, nega sa avijona