aereo132 je napisal/-a:ibiza 1.4 so samo strosek in smeti
esem je napisal/-a:Zgleda kot da ti je pisan (tetoviran?) na kožo. Je dovolj zanesljiv in zanimiv. Bo treba stopit tja in si avto ogledat - po možnosti s kakim mehanikom (od kod si?). Km se zdijo nerealni, zato posebna pozornost na točnost/verodostojnost servisne knjige (listki, računi, kontinuiteta ipd).
MadIggy je napisal/-a:Kolegica ma golfa mk4 1.4 L1998 90.000 km realnih pa je v zelo slabem stanju, tej motorji so znani kot problematicni.
Kar se tiče megana ga je pa imel en frend točno takega. Pri cca 200.000km je šla sklopka, ki jo je zamenjal in nato naredil še kakih 60-70k km preden ga je prodal.
mercury1946 je napisal/-a:esem je napisal/-a:Zgleda kot da ti je pisan (tetoviran?) na kožo. Je dovolj zanesljiv in zanimiv. Bo treba stopit tja in si avto ogledat - po možnosti s kakim mehanikom (od kod si?). Km se zdijo nerealni, zato posebna pozornost na točnost/verodostojnost servisne knjige (listki, računi, kontinuiteta ipd).
sem klical gospoda in je rekel da je avto ze nazalost prodal, ce nebi bil prodan je 80% da bil jutri ze bil pri meni doma. sedaj sem pa nekako se zataknil za te megane coupeje, zna kdo kaj vec o njih povedat? kaksni so to avti za vzdrzevanje, kok je zanesljiv ipd. te 1.4 masine mi pa nikakor niso vsec, mislim da je avto prevec lenpa hvala za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov