Jerry007 je napisal/-a:cc09 je napisal/-a:Pri tovarniškem plinu te to čisto nič ne briga. Naj ti pokažejo servisno knjižico, da se vidi kaj se kdaj servisira, in koliko približno stane, drugače bo pa verjetno treba hodit na uradne servise, ki verjetno ne bojo nič dražji kot bi bli v Sloveniji pri kvalitetnem plinskem sistemu. Se jih bo pa treba držat, tudi če bo kak mehanik govoril drugače.
S to mašino in s tovarniškim plinom ne bi smelo bit problemov.
Argumentiraj

Resno? Ob vseh bedarijah in ogromnih kupih predsodkov, ki se pišejo po avto forumih, naj grem jaz argumentirat, da je dobro PREDEN kupiš avto pogledat servisno knjižico in cene servisov? Ali to da VERJETNO ne bo en letni servis nič dražji kot 2 ločena, če gre nakadno vgradit plin (pa še šetat te ne morejo med dvema servisoma in se zgovarjat en na drugega), ampak da naj to preveri s servisno knjižico in cenikom? Resno?
Zgleda, da sem jaz edini, ki je to naredil preden je kupil avto, pa za zavarovanje in gume isto. Ne pa da pol gledaš šokirane ljudi po servisih, vulkanizerjih in zavarovalnicah.
Drugače pa niti corsa na plin ni tako veliko dražja, pa je vseeno malo bolj resen avto.