Rad bi kupil roverja z ceno do 1000€. Ja, vem da dobiš samo tiste z K serijo motorja za tako ceno, in hkrati vem kaj to pomeni, saj bo to tretji rover v družini. Problem pa je da ga rad včasih malo stisnem, sploh če mi kaka predrzna "bemfa" zateži odzadaj, ampak večino časa ga rad vozim varčno. Pri tej 200-ki (1.4, 75km), ki jo imam zdaj sem to naredil samo enkrat pa je spustilo tesnilo glave motorja; k sreči samo rahlo olje spušča na robu. Končno že dovolj dolgo vozim avtomobile da si lahko prvoščim zavarovanje nečesa močnejšega ampak bi kljub temu rad da mi ne žre preveč zato bi imel enega s 1.4 16V motorjem.
Odločil sem se da nebom popravljal in bom kar kupil drugega, saj ima ta še nekaj ostalih kiksov z lambdo sondo, elektriko ipd. Zdaj vem kako rada zajebavajo ta tesnila, zanima pa me kaj se splača bolje - ali naj kupim enga nekoliko cenejšega in naredim veliki servis vključno z preventivno menjavo tesnila glave, ali naj kupim dražjega in se vozim več ali manj "na srečo"?
Ali je mogoče kak model, ki je manj problematičen kaj se motorja tiče, mogoče 25? Vem za 600-ko ampak te so malo preveč gorilaste za mene.
Za vaše odgovore se vam vnaprej zahvaljujem ter vas lepo pozdravljam.