Prvič slišim. Sem popravil.Indel je napisal/-a:Hvala za prve odzive.uros11 je napisal/-a:Jaz sem predlagal 110 kw, ker sem se zmotil v prepričanju, da je 110 KM. Glasujem za 77kw DSG.
Testno vožnjo naredi, ker mene pri moji VI moti, da je trd avto in čuti vse te slovenske asfaltirane kolovoze in je proti staremu pasatu manj udoben.
Mislim, da sem izbral opcijo da je možno spreminjanje glasov.
Tudi to prvič slišim. Jaz sem vzel 2.0, zato ker so 1.6 komaj prišli na trg in sem bil mnenja, bolje star preizkušeni 2.0, ki ga firma že umika s trga (110 KM) kot nov nepreizkušeni 1.6 (s sicer enakimi ali pa celo boljšimi karakteristikami). Je pa to bilo 5 let nazaj. Sedaj bi morali biti 1.6 že preiskušeni in napake odpravljene.jeronimo je napisal/-a:Po vseh težavah ki jih imajo 1.6TDI z vbrizgom bi le steška priporočal ta motor
Indel je napisal/-a:Ste kar složno skoraj v en glas predlagali 2.0 TDI. Hvala vam za mnenja in nasvete.
Če bo možnost bi rad probal vse tri. Na spletu nikjer ne najdem 2.0 TDI Golfa, da bi šel na testno vožnjo in bi videl razliko, kar moram storiti preden se opravi nakup. Mislim da nisem vozil še nikoli dizla v življenju, samo bencinske motorje sem testno vozil in si jih lastil. Sem pa testno peljal Volkswagna Golf 7 1.2 TSI. Od Volkswagnov smo imeli v družini dolgo nazaj Passata 2003 1.9 TDI 66kW, vendar je to verjetno razlika kot noč in dan.
Všeč mi je verzija 40 let, samo če moram zbirati, ker neka zgornja meja nakupa je, raje vzamem kakšno mehansko komponentno več kot pa zunanji videz. VW dizelski motor je svetovno znan motor, zasledil sem da se jih je zadnja leta ogromno tudi začelo prodajati v ZDA. Ker višajo ceno goriva pri nas(čeprav cene na svetovnem trgu padajo) bo glede na kilometrino moral biti dizel.
Indel je napisal/-a:Za TDI-ja sem se že odločil pa katerakoli verzija bo že na koncu. Ko sem bil nekaj let nazaj na počitnicah v ZDA v mi je gostitelj dejal, da nekaj časa je bilo v ZDA tako poceni gorivo, da če si šel v trgovino kupiti galon vode je bilo dražje kot galon bencina na črpalki. Verjetno zato ne kupujejo množično dizlov.
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov