No,jaz si lastim 208. Sem visok 184cm in imam nekaj čez 70 kilomgramov pa se ne počutim utesnjeno(v polotu recimo se). Kakšen motor je imela do zdaj v cliotu? 1.2 (75 konjev)? Pol bi ji popolnoma zadostoval(govorim za peugeot) 1.2 Vti,ki ima 82 konjev. Malce zmogljivejši,predvsem pa varčnejši. Je atmosferski kar ima svoje pluse(cenejše vzdrževanje,turbina ne more crknit,ker je nima). Pride pa tudi 2015 1.2 yho,ki ima turbino in 110 ali 130konjev(za tega nisem čist ziher,če bo za 208 na voljo).Splača se kupit 208 style zaradi dobrega razmerja med ceno in dobljenim. Je med najbogatejšim in drugim paketom po opremljenosti,torej med active in allire).Dobro se ozri po lučeh spredaj(active proti allure,style). Avtu dajo led luči čisto drug izgled že takrat ko niso prižgane. Najvišja poraba je bila zdaj v mrzlih dneh in zimskih gumah(z grdo vožnjo 5,4-5,5 v normalni 5,0-5,3;odvisno koliko je seveda mesta,saj sem vsak dan v mestu in grem iz mesta v času največje gužve,kjer je pač veliko speljevanja in ustavljanja). Poleti poraba seveda pade-relacijska vožnja je vedno pod 5 litrov,če voziš s tempomatom in umirjeno pa prideš na relaciji na 4,2. Če te kaj zanima,samo vprašaj