pskoda je napisal/-a:Brez dodatne opreme in popustom (če se dobi piše nič) to bi tudi megana dobil (brez cup podvozja, recarotov), ampak taka alfa brez lepe barve in 18" in še kakšnega bombončka vsaj meni ni oz imam raje švohnejšo in več opreme
Leon je 30keur sploh če je z DSG-jem
srcnik je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Brez dodatne opreme in popustom (če se dobi piše nič) to bi tudi megana dobil (brez cup podvozja, recarotov), ampak taka alfa brez lepe barve in 18" in še kakšnega bombončka vsaj meni ni oz imam raje švohnejšo in več opreme
Leon je 30keur sploh če je z DSG-jem
Dobiš brez problema za 25k€ novega (pa ima nastavljivo podvozje, za razliko od konkurence), ne vem pa zakaj bi moral vzet dsg, če so drugi vsi ročni...
pskoda je napisal/-a: Drugače za 25keur boš bolj težko dobil kaj od tega naštetega razen rabljeno za to se pa ve kaj je v 99% avto počel
Reaper85 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a: Drugače za 25keur boš bolj težko dobil kaj od tega naštetega razen rabljeno za to se pa ve kaj je v 99% avto počel
In kaj je počel, vozil se? Mislim, povsem enako je kot če bi imel sam tak avto 5 let. Sam recimo vozim še bolj grobo kot večina ostalih voznikov, tako da me to kaj je bilo z avtom delano, niti najmanj ne skrbi.
Pa tudi kar vidim športnih avtov na cesti, vozijo še počasneje kot sam z 1.6, tako da ne vidim nekega smisla v takem avtu, če nimaš denarja za bencin. Sam recimo bi ne glede na konjenico, vedno vozil na polno, ker mora bit avto izkoriščen, če ni, si kupil premočnega.
Je pa treba vedt, da če imaš pri navadnem avtu 1500€ stroškov na leto, jih moraš pri takem pričakovat za 3000€. Samo ena zimska guma je 220 namesto 60€.
Reaper85 je napisal/-a:Druga logika je pa, da če imaš 100 konj ali manj, moraš stalno pritiskat da kam gre (no ja, 60-100KM je že dovolj da šaltaš pri 4000, in do rdečega ni neke razlike, razen v klanec ali če prehitevaš), pri 200KM+ pa tega ni treba.
Ampak ja, je res da se taki z manj kot 100 konji cijazijo, večina tistih s športnimi pa ga vsaj 50% časa izkoriščajo kot se zagre.
Nisem drugače mislil v naseljih, čeprav so začuda tisti v Focusih ST (2 različna sem že videl, zato množina) tudi v naseljih tišasti, pospeški kot pri motorju, tam do 70 ga stegne iz križišča.
Ampak izven naselja sem pa dolgo časa videval Focusa RS, ki je šel še počasneje kot če bi imel 50KM, pa sedaj dnevno videvam Fiesto ST 2.0, ki gre enako počasi. Kot po zraku gre v moji bližini dnevno samo 330Cd 2003, pa parkrat na leto vidim še kakšnega drugega, kot je Leon Cupra.
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 9 gostov