a_sist je napisal/-a:hehe.. razlika bo očitna. Nasmeh zagotovljen. Boš zamenjal za clio 3 al 4?
Reaper85 je napisal/-a:Čakaj, ti bi vzel Clia RS, pa še 1.2 16V nisi mogel odplačat v treh letih? Stroški RS-a so vsaj 3x večji.
Z vmesnimi variantami je pa Renault zelo slab, mogoče GT 120 EDC, če ti ga dajo za 14k, ker 17k ni vreden.
Pa kje boš dobil novega 3. generacije mi tudi ni jasno, to so delali do 2013.
pskoda je napisal/-a:Take avte se ne kupuje na lizing. Zgleda, da si še nisi nobenega lastil in ne veš da so stroški neprimerno dražji kot pri 1.2.
Če si pameten obdrži avto, našparaj in kupi nekaj podobnega ko boš tega izplačal
svetilnik je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Take avte se ne kupuje na lizing. Zgleda, da si še nisi nobenega lastil in ne veš da so stroški neprimerno dražji kot pri 1.2.
Če si pameten obdrži avto, našparaj in kupi nekaj podobnega ko boš tega izplačal
Zakaj se takšne avte ne kupuje na lizing? V čem je razlika med ostalimi avtomobili? Avto kot avto, pa naj bo mercedes ali renault... itak pa je cela država na lizing
svetilnik je napisal/-a:Nikoli si nisem lastil avta na lizing, toda obstajajo ljudje kateri si novega avta ne morejo privoščit na keš. Govorim o revnih prihodkih in avtomobilu nizkega cenovnega razreda, katerega družina potrebuje za v službo. Drugo so slovenčki, kateri imajo male tiče in so zakompleksani, ki kopujejo avtomobile visokega ranga in hodijo v Portorož, Istro ali dalmacijo na dopust... to so zame omejni revčki, kateri ne vidijo dva metra pred sabo...
Locher je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Nikoli si nisem lastil avta na lizing, toda obstajajo ljudje kateri si novega avta ne morejo privoščit na keš. Govorim o revnih prihodkih in avtomobilu nizkega cenovnega razreda, katerega družina potrebuje za v službo. Drugo so slovenčki, kateri imajo male tiče in so zakompleksani, ki kopujejo avtomobile visokega ranga in hodijo v Portorož, Istro ali dalmacijo na dopust... to so zame omejni revčki, kateri ne vidijo dva metra pred sabo...
In za revne, z majhnimi prihodki je leasing smiseln (da so potem še bolj revni)? Kaj je narobe z vzdrževanim starim avtomobilom, ki stane delček cene novega? Pa ne boš rekel, da se le-ta pokvari vsakih 10 km? Govorimo o racionalnih ljudeh, ki veliko delajo za svoj mali denar. Tycooni in uspešni niso tema pogovora.
mropc je napisal/-a:kredit in lizing za bogate ? no če so bogati, tist drobiž potegnejo iz denarnice... to da nekdo govori da so novi avto zaneslivi.... v zadnjih 3h mesecih videl avte stare majn kot 2 leti, usi si čakali na vleko ( zanimivo da jih je 3/4 imelo težave pod havbood ropotanja do orkestra ki se je šeril iz motorja
zakon... jaz bom najraje kupli nov avto pa da mi rikne ko grem iz morja...
takrat sem pogledal na števec svojga voza s prevoženimi 215.000km (bencinar) in deluje normalno brez pokanja, brez težav... vrednost vozila pa je cca 500€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov