kostolomac je napisal/-a: Ali obstaja kakšen avto v tem cenovnem razredu, ki je po opremi in izdelavi podoben WW-ju ? Ali se da za to ceno dobit tudi boljši avto od Golfa?
alexwell je napisal/-a:kostolomac je napisal/-a: Ali obstaja kakšen avto v tem cenovnem razredu, ki je po opremi in izdelavi podoben WW-ju ? Ali se da za to ceno dobit tudi boljši avto od Golfa?
ogromno takšnih avtomobilov obstaja...
ecoblue je napisal/-a:1.2 TSI 105KM za svoje konje res dobro potegne. Porabo pa lahko pričakuješ pri kombinirani vožnji okoli 5.5 do 6 litrov/100km....
alexwell je napisal/-a:kostolomac je napisal/-a: Ali obstaja kakšen avto v tem cenovnem razredu, ki je po opremi in izdelavi podoben WW-ju ? Ali se da za to ceno dobit tudi boljši avto od Golfa?
Jaz bi jih tako razvrstil(od teh kar sem jih probal)
1. 308
2. Golf
3. Mazda 3
4. Octavia
5. Leon
6. Astra
7. i30
xxl je napisal/-a:Naj gleda 4 cilindre,ker tebi 3 niso všeč?
For je napisal/-a:alexwell je napisal/-a:kostolomac je napisal/-a: Ali obstaja kakšen avto v tem cenovnem razredu, ki je po opremi in izdelavi podoben WW-ju ? Ali se da za to ceno dobit tudi boljši avto od Golfa?
Se strinjam.
Kako to mene zmoti, ko ljudje (laiki) še preden naredjoi ispit vedo da je Golf najboljši![]()
![]()
![]()
Nova Astra pride kmalu baje. Sigurno bo zanimiva ...če nič drugega bo sigurno bolj zanesljiva kot Golf.
Določi ceno, izberi par avtomobilov ki so ti na videz všeč in v akcijo. Če prav razumem se ti še ne mudi ....vzemi si čas in vsakega probaj. Tako boš tudi doživel prodajalce in njihove popuste. Uradne cene niso referenca. Zna se zgoditi da ti bo kakšen prodajalec obljubil tudi 3000 € popusta. Seveda zahtevaš to napismeno preden naročiš, ker te hitro okrog prinesejo in so tisti trije jurčki na koncu komaj tisočak.![]()
Golf je res odličen avto, ampak kot kaže ima precej težav ...ljudje se kar pritožujejo viewtopic.php?f=6&t=103696
Tam se tudi napisal:Jaz bi jih tako razvrstil(od teh kar sem jih probal)
1. 308
2. Golf
3. Mazda 3
4. Octavia
5. Leon
6. Astra
7. i30
ecoblue je napisal/-a:Noben motor pri Golfu 7 ni slab, če so imel vpoklic za 1.2 tsi za produktno izboljšavo še ne pomen da so ti motorji slabi. Da se pa tu in tam kakšen motor pokvari se pa dogaja pri čisto vseh znamkah, kar lahko vsak mehanik potrdi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov