svetilnik je napisal/-a:Placa zadaj ne rabim, ta šesta pa me res moti za po AC.
pskoda je napisal/-a:Da mu manjka 6 brzina.
Osebno bi raje vzel corso 1.4 T 100hp color edition (ima 6 brzin), ki je isti motor kot 150hp in bi ga čez 1 ali 2 leti čipal na cca 180hp in cca 270Nm kot pa ta 3 cilinderska j...
as29 je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:Placa zadaj ne rabim, ta šesta pa me res moti za po AC.
že 2 meseca nazaj si govoril da je to tvoj naslednji avto. Kaj ti zdaj ne odgovarja pri njem?
pskoda je napisal/-a:Da mu manjka 6 brzina.
Osebno bi raje vzel corso 1.4 T 100hp color edition (ima 6 brzin), ki je isti motor kot 150hp in bi ga čez 1 ali 2 leti čipal na cca 180hp in cca 270Nm kot pa ta 3 cilinderska j...
ps.: motorni prostor ima pa tak, kot bi en bruhnu noter
svetilnik je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Da mu manjka 6 brzina.
ps.: motorni prostor ima pa tak, kot bi en bruhnu noter
Corsa mi ni niti najmanj všeč, pa tudi nad opli nisem ravno navdušen... res, da nisem nobenega imel, toda po kritiziranju znancev in ostalih... Ta fiesta je dosti lepša oblikovno, fordu zaupam, ker sem bil zelo zadovelen z njim.... sploh pa so mi najpomenbnejše vozne lastnosti, nekaj moči oblika in nizki stroški vzdrževanja, pa tudi normalna cena avtomobila.
pskoda je napisal/-a:edit mod
Zakaj citiraš? Je pretežko kliknit "Napiši odgovor"?
Brezveze kupit 150hp in plačevat višje zavarovanje in še dražji avto je pri nakupu novega. Kolikor jaz vem je isti motor samo, kar je švohnejša različica elektronsko omejena na 100hp
svetilnik je napisal/-a:Kar pa se tiše fieste ST o kateri ne govorimo, pa je dovolj že to...
https://www.youtube.com/watch?v=Fzb6z6f0cbY
https://www.youtube.com/watch?v=Ts3btzufX1M
Zato o voznih lastnostih ne sprašujem, sprašujem druge stvari, konkretno glede te red edition... če jo kdo ima, zadovoljstvo, napakice...
svetilnik je napisal/-a:Saj ni govora o testnem...
svetilnik je napisal/-a:Vse avtomobile tega ...Ta fiesta je še sedaj na avtonetu, kot reklama pri avtohiši Klemenčič, plava, s 17 colami, 125KM.
......
Po forumu brska: Kovactrader in 11 gostov