kupecc je napisal/-a:Gledam po limuzinah, menjalnik obvezno ročni in čim manj elektronike, ker ne znam uporabljat pa še dopade se mi ne. Avto bi imel na bencin in tam okoli 35 bi še dal več pa ne.
Yeo je to sigurno tako? Mislil sem da ima BMW 2 leti,Audi pa 3. Več garancije ima boljše mi je.
tristan01 je napisal/-a:kupecc je napisal/-a:Gledam po limuzinah, menjalnik obvezno ročni in čim manj elektronike, ker ne znam uporabljat pa še dopade se mi ne. Avto bi imel na bencin in tam okoli 35 bi še dal več pa ne.
Yeo je to sigurno tako? Mislil sem da ima BMW 2 leti,Audi pa 3. Več garancije ima boljše mi je.
Pri tvojih željah in proračunu na premium znamke raje pozabi. Za tak denar dobiš pri vseh treh znamkah bolj ali manj osnovno motorizacijo in nič opreme. Kaj je potem tu premium? To da lahko v lokalnem vinotoču vržeš na šank ključ s 4 krogi, zvezdo ali propelerjem???
Glede na proračun si raje privošči kakšen bolj ljudski voz z lepim paketom opreme. Pod črto boš precej bolj zadovoljen.
Kupovati avtomobil za desetletje in pričakovati da boš le tankal in vozil pa je danes tako ali tako le še pobožna želja.
LP Tristan01
kupecc je napisal/-a:Gledam po limuzinah, menjalnik obvezno ročni in čim manj elektronike, ker ne znam uporabljat pa še dopade se mi ne. Avto bi imel na bencin in tam okoli 35 bi še dal več pa ne.
yeo je napisal/-a:sam menjujem za premium znamko, čeprav imam skoraj nov NEpremium avto, izključno zaradi pristopa trgovcev, serviserjev, odnosa do strank..
lp
yeo je napisal/-a:ti podatki držijo, sem ravno sam trenutno v postopku nakupa in imam točne podatke na ponudbah.
prav si se odločil za premium znamko, ko vsi pravijo, da je to zaradi šanka in razkazovanja ključev. ne pusti se sprovucirat.
sam menjujem za premium znamko, čeprav imam skoraj nov NEpremium avto, izključno zaradi pristopa trgovcev, serviserjev, odnosa do strank..
lp
tristan01 je napisal/-a:yeo je napisal/-a:ti podatki držijo, sem ravno sam trenutno v postopku nakupa in imam točne podatke na ponudbah.
prav si se odločil za premium znamko, ko vsi pravijo, da je to zaradi šanka in razkazovanja ključev. ne pusti se sprovucirat.
sam menjujem za premium znamko, čeprav imam skoraj nov NEpremium avto, izključno zaradi pristopa trgovcev, serviserjev, odnosa do strank..
lp
Mislim, da se odločaš za premium avtomobl iz napačnih razlogov. Zadnji dve leti vozim službeno vozilo BMW in ti lahko iz izkušenj povem, da servisi niso nič boljši kot pri ostalih znamkah, samo cene so premium.
Na enem izmed servisov so mi npr. poškodovali enega izmed kablov, ki vodijo k senzurju lopute plina, ker vajenček ne zna pravilno sneti in natakniti plastike, na drugem servisu sem se pritožil zaradi čričkov v armaturki, tudi tam so polomili kos plastike pod armaturko. Poškodba odpravljena s pomočjo dvostranskega lepilnega trako ki sedaj drži tisti kos plastike namesto jezičkov. Mimogrede nisem edini voznik BMW s takimi izkušnjami.
Kaj konkretno je tukaj premium??? Še tista kava, ki ti jo ponudijo v salonu je iz enakega avtomata na žetone kot na železniški postaji.
Na srečo sem danes našel dobrega serviserja, ki je odpravil napake prejšnjih serviserjev in avtomobil poservisira kot mora. Je pa eden redkih.
Glede nakupa pa kot sem že napisal: BMW serije 3, Audi A4 in Mercedes C se cene začnejo nad 30.000 EUR. V osnovni opremi nimajo skoraj ničesar razen 4 koles in volana. Ko človek doda samoumevne dodatke kot npr: dvopodročna digitalna klima, aluplatišča, ksenon/led žaromete, morda motor ki bo dostojno premikal tako limuzino in cena po ceniku se ustavi med 40 in 45 tisočaki. Zato pravim, da osnovna motorizacija in oprema sta primerni samo za zbujanje zavisti pri sosedih ali v lokalnem vinotoču. Če želiš premium občutek v vozilu pa bo treba seči malo globje v denarnico.
LP Tristan01
kupecc je napisal/-a:Do sedaj se za avto nisem veliko sekiral, če bi pa vzel kaj dražjega bi pa moral paziti kje parkiram, tudi vsakemu ga ne bi dal servisirat. Več skrbi bi imel.Trisman01 si imel veliko popravil z svojim Bmw-jem,koliko je star in kje ga servisiraš?
Koliko pa pride en povprečen bmw servis. Na Hondi plačujem 190€, dal sem pa že tudi čez 450€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost