Locher je napisal/-a:...plačevati zanj še kredit ali leasing...
replenish je napisal/-a:Kot sem napisal me samo zanima kako pošnejo tisti ki to počnejo. Ali imajo dovolj denarja ali je kakšna logika v ozadju. Nimam izkušenj s tem in gledam samo kot alternativo dosedanjim nakupom.
Predvsem me zanimajo izkušnje tistih ki vedo kako to poteka oz. poznajo koga ki to prakticira.
Začetni vložek je definitivno večji, drugače pa se ti logika pokriva. Na nekaj let par jurjev, ki bi jih sicer dal za rabljen avto. S tem da za 6 jurjev pripeljem danes domov 8 let starega pasata (imam pri hiši, zato vem), za prodat starega in kupit novega pa imam novega golfa, ki dela. Torej razlika bo vsaj v začetnem vložku in modelu (btw 8 let star golf stane več kot 8 let star passat). Sedaj, če pokriješ začetni vložek, potem ne vidim razloga, da ne bi vsakih par let dodal enak znesek kot bi ga porabil za rabljen avto in imel ves čas nov avto.replenish je napisal/-a:Če naredim en laični izračun...
replenish je napisal/-a:Meni se 170€ .. oz dajmo zaokrožit na 200€. To se mi ne zdi pretiran mesečni znesek da imaš stalno nov avto. Ta znsek moraš tudi malo pokompezirat s tistimi stroši ki ti jih prinesejo stari avtomobili.
Po forumu brska: Google [Bot] in 13 gostov