emilo je napisal/-a:Imam že tretjo leto Kio Ceed 1.4 Crdi in sem za servise do sedaj plačal 95€... Servisi se delajo na dve leti oziroma 30.000, prvi servis je bil zastonj. Po enem letu oziroma pri 15.000 sem na uradnem servisu preventivno dal menjati olje in oljni filter in je bilo 95€. Lahko bi plačal tudi manj a sem izbral boljše, dražje olje.
Prejšnjega Ceeda sem prav tako imel 3 leta, prvi servis 140€, drugi 170€, tretji 145€...!
Čisto normalne cene.
Svetujem da izbereš 1.6 Crdi, ker moja je res malo žalostna, ko se lotiš kakšnega prehitevanja.
luxxx7 je napisal/-a:Ne bluzit in mešat začetne verzije 1.6 TDI 105KM, kjer so imele probleme z VT črpalko, kjer se lušči ležaj in se ob tem delajo špene, torej naslednji korak je, da zabije šobe... To se je večinoma dogajalo pri Golf6, za Golf7 še nisem slišal, sploh s posodobljenim motorjem 110KM.
uros11 je napisal/-a:Pri passatu sem imel 6 prestav, pri golfu imam 5 prestav, pametne razlike pa nisem videl, razen več šaltanja pri passatu (because you can!), ne da bi bilo v resnici potrebno, ker šel je v vsaki. Golf gre tudi.... šaltanja ustrezno manj. Sedaj, komerciala in intelegenzzia pravi, da je 6 prestav must, jaz pravim, da se da tudi s 5-imi in da ni nobena sramota imeti menjalnik s 5 prestavami.
D12J12 je napisal/-a:luxxx7 je napisal/-a:Ne bluzit in mešat začetne verzije 1.6 TDI 105KM, kjer so imele probleme z VT črpalko, kjer se lušči ležaj in se ob tem delajo špene, torej naslednji korak je, da zabije šobe... To se je večinoma dogajalo pri Golf6, za Golf7 še nisem slišal, sploh s posodobljenim motorjem 110KM.
Ne bluzim, če folk jamra zaradi ERGja, turbine, ki ne zdrži 50.000km itd. Moj namen ni, da bi kritiziral neko znamko, moj namen je kritizirati vse znamke. Vse imajo okvare in okvare stanejo, dobre stvari so pa zastonj in minejo v trenutku, ko se slabe pojavijo. Uporabnik se bo pa sam odločil, če bo nekaj kupil ali ne na podlagi možnih okvar.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov