Hvala za odgovore.
cashy je napisal/-a:Meni bi se clio zdel kar utesnjen, res sem pa precej visok. Če meriš preko 185 cm, se morda ne boš najbolj udobno počutil v njem. Morda bi pogledal za vsaj nekoliko večjim avtom.
Kaj praviš na kaj takega?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... %20VTEC-II
Hondini VTEC motorji so dokaj varčni, tule bi shajal z nekje 6-7l/100km, če imaš dokaj lahko nogo. V kolikor pa bi bilo treba kdaj pritisniti na gas, se pa tudi poskočno odzove
Če je vse OK z avtom tudi s servisi v prihodnje ne bi smel imeti kakih stroškov. Imam civica l. 97, pa delam le redne servise pred registracijo. Avto, ki gre in gre...
cashy je napisal/-a:od honde sem 2. lastnik, kupil sem 13 let staro za 1.800€ in v teh 7 letih sem za servisne potrebe vložil vanjo mnoooogo manj, kot ostali družinski člani z mnogo mlajšimi avtomobiili. Največji strošek je bil menjava menjalnika, kar me je prišlo vse skupaj 250€, drugače pa sem menjal še izpušno cev in akumulator. Sicer pa le običajni potrošni material.
D12J12 je napisal/-a:Vidim, da ste takoj zašli iz teme.... Uporabniku je najbolj važno, da bo šparal in zato je clio idealen. Pisanje v smislu, ja meni je delal itd, tukaj ne pomeni nič. Sam se zaveda, da kupuje mačka v žaklu in da so okvare neizbežne. Cliota popraviš za male pare, kar pa za hondo in toyoto ne morem trditi.
Clio je pri nas doma že dobrih 7 let, od takrat smo naredili veliki servis, menjali vse zavore, amortizerje in blažilnike, hladilnik popravili z jajcem, prednje luči, menjali tesnilo na glavi, komplet sklopko in vsi stroški skupaj niso presegli 800€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov