Kupcu ja, ne pa servisom, če je kakšna reklamacija ipd. Saj se da uredit, a ne vedno z lahkoto. Odvisno od lizing firme.P2008 je napisal/-a:...To glede 1. lastnika je pa bolj tako tako...to je le "igra besed". Kupcu lahko vedno dokažeš, s pogodbo, da si 1. lastnik, čeprav si uradno 2. lastnik. ...
primoz79 je napisal/-a:edit mod
Predhodnega posta se NE citira
Ok...hvala za hiter odgovor, vendar so se pomisleki...
se enkrat povdarjam, da mi za novega kodiaqa trgovec ne more dati -10% na mpc ker jih ni na zalogi zaradi cakalnih vrst , zato mi predlaga lising, ki ga jaz hocem takoj odplacat in prihranim 3500 ev glede na mpc..
V bistvu sem naslednji mesec po prevzemu vozila ze lastnik, ker takoj razdrem pogodbo porsche lising sklenjeno za 6 let, trgovec zagotavlja 3500 evrov popusta na mpc oz -10%
Se kaksna pomoc fantje mogoce ...☺
yeo je napisal/-a:En nasvet:
Kupi avto na lizing!
Če imas privarcevanih 30 tisoc evrov in kupis avto na lizing, teh 30 tisoc evrov pametno investiras in lahka mas v parih mesecih 50 tisoc, ali celo 100 tisoc, odvisno kako dobro se bos znasel!
Ce das za avto 30 tisoc, bos imel cez en mesec samo se 20 tisoc!!
Zato lizing, naucte se delat z denarjem, ne pa vlagat v avte, zlasti ti pskoda, ko v vseh temah tako nasprotujes lizingu
P2008 je napisal/-a:......je žal lizing najugodnejši nakup, čeprav smo avto preplačali.
primoz79 je napisal/-a:se enkrat povdarjam, da mi za novega kodiaqa trgovec ne more dati -10% na mpc
yeo je napisal/-a:En nasvet:
Kupi avto na lizing!
Če imas privarcevanih 30 tisoc evrov in kupis avto na lizing, teh 30 tisoc evrov pametno investiras in lahka mas v parih mesecih 50 tisoc, ali celo 100 tisoc, odvisno kako dobro se bos znasel!
Ce das za avto 30 tisoc, bos imel cez en mesec samo se 20 tisoc!!
Zato lizing, naucte se delat z denarjem, ne pa vlagat v avte, zlasti ti pskoda, ko v vseh temah tako nasprotujes lizingu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov