Pugi je napisal/-a:Šipa je pawdla isto dol moji sošolki - Golf 4 1.9TDI 2001 - kr padla not in se razbila...
Napaka je serijska, a je nočejo priznat, zato pa sovražm to golazn nemško... Poznam pa še par primerov te šipe, a nisn bil zraven..
Samotar je napisal/-a:ASenna je napisal/-a:evo se ena novica
iz avtohise VRTAC v Straziscu pri kranju so v noci na nedeljo neznanci ukradli novega audia A8 vrednega vec kot 21 milijonov tolarjev
:PSe mi zdi ja. So si ga samo sposodl za tok cajta dokler AH ne pokasera zavarovalnine.
andrej vogrin je napisal/-a:Sem lastnik vozila VW Golf IV TDI (90KM) letnik 2000 modelsko leto 2001. Sem sicer zadovoljen z vozilom ampak, zmerom je ampak. No hočem reči, da se je v teh 4-ih letih odkar ga imam zgodilo kar nekaj neljubih dogodkov, ki sicer niso ogrožali moje varnosti ampak so resno ogrožali moje živce.
Napake, ki sem jih doživel pri svojem vozilu:
- najmanša napak pa včasih moteča je škripanje prednjih sedežev
-napaka po navedbah Avtohiše Vrtač, da imajo vsi dizli vseh znamk težave z merilcem pretoka zraka, ki se nekako istroši po 50 000 prevoženih kilometrih. Napaka se pokaže tako, da avto nima več prave moči, pa tud ožrešen rata, saj je v povprečju iz nekaj čez pet litrčkov kolikor popije nato popil nekaj čez 7 litrčkov. Ta napaka me je koštala sicer nekaj čez 16 jurčkov ker je bil avto star manj kot tri leta in je imel še delno garancijo, drgač bi me prišlo okoli 50 jurčkov. Kriv sem seveda zgleda jest in ne proizvaalec k naredi zadevo le za 50 000 ilometrov. Nisem edini primer.
-ok gremo naprej. Golfi četrte generacije imajo napako na kljuavnici. Vsi ta problem zelo dobro poznamo tudi uvoznik in proizvajalec. Men se je zgodilo dvakrat da mi je ključavnica crklna. Prvič ko je bil avto star slabe 4 mesece drugič ko je bil avto star dobre tri leta. Vsakič ista ključavnica. Enkrat nisem mogel pri odklenjenem avtomobilu odpret voznikovih vrat, drugič pa senzorji niso prepoznali odklenjenosti vozila. OK tuki moram malo pohvalt Avtohišo Vrtač, ki i je drugo ljučavnic brezplačno zamenjala, vendar po tistem ko sem bil ves penast.
-tretja zadeva je bila počeni nosilci za prednja stekla. En k prodaja Volkswagnu dele je bil glavca pa je prodajal iste nosilce za stekla tako za trivratno različico kot za štirivratno. Nosilci so seveda plastični in pri štirivratni ivedbi še nekako funkcionirajo, vendar pri trivratni ne zato, ker je šipe pri trovratni različici vsaj za 5 cm v dolžino več, kar pa pomeni da je sama šipa tudi težja za nekaj kg. To pa vodi v zlomljenje nosilcev. Dvakrat se mi je zgodilo, da mi je šipa padla v vrata pa sem spet colu. Drugič ne k je zadeva crklna prej k v enem letu. No zgleda da zato k je šipa dol padla sem spet jest kriv k šipo spuščam. No za nameček so me pr Vrtač še zelo razveselil da mi bo šipa na sovoznikovih vrtaih zud dol padla enkrat, ampak o kšni napaki proizvajalca ni blo slišat. Zato zaenkrat ne odpiram sovoznikove šipe.
-zadnja zadeva pa bi me lahko glave stala je pa z naslovom zavore na zadnjih kolesih. Lanskoleto poleti sem poleg rednega servsa zamenjal še predje zavore, opozoril sem da naj mi pogledajo še zadnje k mi neki čudno ropota. Glavce pr Vrtač so mi rekle da so zadnje zavore čist ok. Pa mi ni dal miru pa sem šel k Debevc, da mi pogledajo avto. Bil sem zraven ko smo odprli zadevo. KAj je bilo ja zadnja ploščica se je odlepila in drglna ob disk. Zelo nevarna zadeva ki ti lahko blokira zadnje kolo, zanimivo postane sploh pri velikih hitrostih. To pa še ni bilo vse na drugi strani zavore sploh niso delovale ker so ploščice kjer se krmilijo zavore zarjavele in tako postale nepremične, to je seveda treba pregledati na vsakem servisu, saj je to dogaja pri vseh tipih avtomobilov z diskastimi zavorami. Logično da so zadnje zavore manj obremenjene, njihovo nedejavnost pa kaznuje korozija.
No tako, zdej me pa zanima vaše mnenje, a je kej narobe zmano al bi se lahko tako uvoznik kot tudi serviser kaj bolje potrudili glede mojega vozila
pele je napisal/-a:Kako si lahko zadovoljen s takim avtom (toliko napak!!!)? Ali se sploh zavedas, da si ga ze ob nakupu preplacal ,ker naj bi bil bolsi od konkurence?
feto je napisal/-a:To da je že pri dva tisoč km. začelo piskati,škripati ropotati (plastika,ključavnice,sredinska konzola,sovoznikov sedež...) moraš uzeti v zakup.
Serđo™ je napisal/-a:feto je napisal/-a:To da je že pri dva tisoč km. začelo piskati,škripati ropotati (plastika,ključavnice,sredinska konzola,sovoznikov sedež...) moraš uzeti v zakup.
um...
jst mam fiata..k nej bi ze tko al tko mel ful crickov...am..pa je bil ze ene parkrat v notranjosti razsraufan v nulo pa nazaj skup dan... pa pri 120.000km ne škripa/ropota/piska tok k ti opisuješ, da je tvoj golf po 2.000km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov