infiniti je napisal/-a:Mislim da je Swift dosti bolj "cool" avtoček v primerjavi z staro micro - sorry stari ampak men je u ibr grda pa sm delau na nissanu drgač - bljak!
Kar se tiče mazde 323f - tako "mlade" in z malo prevoženimi ter ohrranjenim plehom kot tisti swifty v oglasu ne-bo. Jst bi zihr swifta uzel na tvojemu mestu ker je fula lahek in motor zelo lepo potegne, hkrati pa ne bo joka pri obdavčitvi - a sm že omenu da je športen in cool?
infiniti je napisal/-a:To da Japoti razturajo kvalitativno je itak že vsakemu jasno. Glede Mazd pa smo meli doma 626 l91, to je tista ki je totalno zaobljena. Fotr je edino gumice na brisalcih zamenjal na njej pa nam je 9 let služila. Nikoli ni nič crknilo, se pokvarilo, pa naj bi šlo za elektroniko ali mehaniko - mazde so res cool
krentip je napisal/-a:Rx-8 je napisal/-a:Najmanj se kvarijo Mazde.
Jaz bi na tvojem mestu razmišljal o 323f.
Najmanj se kvarjo Toyote!!!
LP
mazda-mx3 je napisal/-a:krentip je napisal/-a:Rx-8 je napisal/-a:Najmanj se kvarijo Mazde.
Jaz bi na tvojem mestu razmišljal o 323f.
Najmanj se kvarjo Toyote!!!
LP
Najmanj se kvarijo Lexusi!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
s.Hio je napisal/-a:Sicer pa jaz iscem avto ki ima do 90 konjev (66kW), se raje pa bi mel enega, ki je v razredu do 61kW. Pa da bil se se primeren za tuning.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 6 gostov