tomaz40 je napisal/-a:Če se ne motim je bila takrat izbira med 1.8 in 2.0 Laguno. Lagun 1.8 se baje velik prodaja zato, ker če ima klimo naj bi bila prešvoh. Zato je kolikor vem veliko povpraševanje po Lagunah 2.0 ampak jo je težko dobit.
LP
Pugi405 je napisal/-a:Moj oče ma laguno 1 faza 1, tik pred fazo2... l.98. 60kkm. Vozil sem jo in sem jo in mi je všeč. Občutek za volanom mi je dober. 1.8i motor pa dobr leti (za moje potrebe). Jst bi jo mel. Aja pa še 7l mu kur.
Andy je napisal/-a:Pugi405 je napisal/-a:Moj oče ma laguno 1 faza 1, tik pred fazo2... l.98. 60kkm. Vozil sem jo in sem jo in mi je všeč. Občutek za volanom mi je dober. 1.8i motor pa dobr leti (za moje potrebe). Jst bi jo mel. Aja pa še 7l mu kur.
Ja 7 l z penzionistično vožnjo, drgač pa lahk daš še litr do dva zravn!
MGsax je napisal/-a:tomaz40 je napisal/-a:Če se ne motim je bila takrat izbira med 1.8 in 2.0 Laguno. Lagun 1.8 se baje velik prodaja zato, ker če ima klimo naj bi bila prešvoh. Zato je kolikor vem veliko povpraševanje po Lagunah 2.0 ampak jo je težko dobit.
LP
ni švoh sem s epeljal z prvo laguno 1.8 z klimo pa ni švoh in se zelo udobno pelješ v avtu!! no ni neki dirkalni avto to pa tudi 2.0 ni
tomaz40 je napisal/-a:... 2.0 pa si je lastila 115 konjičev in dosegla največji navor pri 5250 rpm. Pa takrat so imel motorji še 2 ventila na valj.
laibachnsk je napisal/-a:Zivijo jest se tudi zanimam za nakup lagune l 95-96 z klimo in abs-om.
Zanima me če ima vsaka Laguna potovalni računalnik?
Na nekaterih oglasih piše da ima na nekaterih ne piše.
thanx
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov