Če nisi en hud fen avtomobilizma in ti zvok in zmogljivosti ne pomenijo kaj preveč potem je najugodneje kupit dizla. Vsaka firma ima prednosti in pomankljivosti. Pri nakupu glej pri posameznih znamkah:
Opel: rad rjavi
Fiat: znan predvsem po nenatančni izdelavi in pokvarkljivosti
Renault: isto kot Fiat ampak pomoje v manjši meri
V bistvu je kupovanje rabljenega avta vedno loto. Nikoli ne veš kaj se je dogajalo s tem avtom prej(probaj kupit od znanca, soseda,...). Zelo pomemben je splošni vtis o lastniku. Če je avto obutan z vseh strani, verjetno tudi motor ni v najboljšem stanju. Poglej servisne intervale, ker so servisi kar zajeten kupček denarja in naj ti ne bo žal pogledat več avtomobilov predno ga kupiš. Ne glej najboljšega na enem parkirišču ampak najboljšega, ki se takrat prodaja. Če na avtu karkoli ne štima, pojdi raje stran. Avtomobilov je na trgu ko listja in trave. Najdi drugega.
Naslednji odstavek ti pa polagam na srce in ti MOČNO predlagam da ga upoštevaš.
Karkoli boš prebrala na tem forumu upoštevaj da je tukaj veliko fenov posameznih firm in moraš uporabit zdravo kmečko pamet katere nasvete boš upoštevala in katere ne. Na hitro sem pogledal in jaz sigurno ne bi upošteval nasvetov ASenne in Yogo. ASenna misli da so italianski avtomobili božanski, yogo je pa itak napisal da so japonci zakon in očitno so to avtomobili, ki letijo ko sneta skira, poraba pa je mikronomska.
Upam da mi nihče ne bo zameril, če pa hoče zamert nej pa kr.
LP Tomaž
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.