X-Hair je napisal/-a:Mazda pa to ti je hulala visek danasnje tehnologije. Pa da nebi kupoval novo. Ker so se tako vsi zagrebli zanjo da je rok dobave pol leta. Vzemi MX-3 to ti je nevnicljivo. Vzdrzi tone in tone pritiska
![]()
P.S. Sem moralops: ( ne me tepst )
jaz2di je napisal/-a:Mazda 3 je kar zanimiv avto, pa vendar ne opazam da bi ljudje kaj dosti komentirali izkusnje z njim.. Je tako slab ali tako dober - ali tako povprecen?
Ima kdo kako mnenje?
Znasel se je med Golfom (IV ali V) in A3 (stari ali nov) kot potencialni kandidat za naslednji avtomobil, pa sem malo nezaupljiv.. (imam sicer odlicne izkusnje z Golfom).
Motor ima menda Fordov (to mi ne disi)? A je kaj vreden? Posebej dizel?
A je pregovorno vzhodnjasko nepokvarljiv?
Hvala!
wildcat je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Mazda pa to ti je hulala visek danasnje tehnologije. Pa da nebi kupoval novo. Ker so se tako vsi zagrebli zanjo da je rok dobave pol leta. Vzemi MX-3 to ti je nevnicljivo. Vzdrzi tone in tone pritiska
![]()
![]()
p.s. sem moralaops:
X-Hair je napisal/-a:wildcat je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Mazda pa to ti je hulala visek danasnje tehnologije. Pa da nebi kupoval novo. Ker so se tako vsi zagrebli zanjo da je rok dobave pol leta. Vzemi MX-3 to ti je nevnicljivo. Vzdrzi tone in tone pritiska
![]()
![]()
p.s. sem moralaops:
![]()
![]()
![]()
![]()
wildcat je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:wildcat je napisal/-a:X-Hair je napisal/-a:Mazda pa to ti je hulala visek danasnje tehnologije. Pa da nebi kupoval novo. Ker so se tako vsi zagrebli zanjo da je rok dobave pol leta. Vzemi MX-3 to ti je nevnicljivo. Vzdrzi tone in tone pritiska
![]()
![]()
p.s. sem moralaops:
![]()
![]()
![]()
![]()
wanna fight?![]()
Mazda323 je napisal/-a:Ne govorte na pamet o Mazdi 3 če nimate pojma o njej, in nasplošno o Mazdah!!
don CONSIGLIO je napisal/-a:Mazda323 je napisal/-a:Ne govorte na pamet o Mazdi 3 če nimate pojma o njej, in nasplošno o Mazdah!!
No, kot zunanji opazovalec se mi zdi, da je tvoja pripomba nadvse naduta in tudi žaljiva za vse, ki so do sedaj svetovali našemu kolegu.
Dej rajši še ti napiši kej, ko si očitno velik poznavalec. Tako boš končno dokazal svojo superiornost in objektivnost. Sej boš, a ne?
Moje mnenje o Mazdi 3 pa je zadržano. Sodelovanje s Fordom me sicer ne navdušuje (zaradi pozitivne preteklosti, ki bi se morda lahko izgubila), vendar je podvozje baje res kar uredu. Oblika mene osebno ne prepriča, predvsem zadnji del.
LP,
don CONSIGLIO
For je napisal/-a:Stara tema, ampak vseeno me zanimajo izkušnje iskrenih, samokritičnih lastnikov te znamke na sploh?
Ste v stanju lastniki te znamke, iskreno napisat kako ste na sploh ne/zadovoljni s to znamko?
Zanesljivost?
Cena servisov?
Poraba?
Financiranje?
Učinkovitost serviserjev, reklamacije ...?
Kako je potem tole z Fordom? A so še zmeraj v žlahti, ali se je Mazda že odcepila?
Hvala za vaše odgovore!
For je napisal/-a:Stara tema, ampak vseeno me zanimajo izkušnje iskrenih, samokritičnih lastnikov te znamke na sploh?
Ste v stanju lastniki te znamke, iskreno napisat kako ste na sploh ne/zadovoljni s to znamko?
Zanesljivost?
Cena servisov?
Poraba?
Financiranje?
Učinkovitost serviserjev, reklamacije ...?
Kako je potem tole z Fordom? A so še zmeraj v žlahti, ali se je Mazda že odcepila?
Hvala za vaše odgovore!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov