crazi je napisal/-a:matcho je napisal/-a:Hmmmm, zdaj če maš rad male avte pol vzami Cliota, drugače pa definitivno BMWja.
Dobra beseda!!!
Andy je napisal/-a:Če te dnar tiši kupi BMW, zo. če maš keš za vzdrževanje, ter registracijo..itd...
Če pa nimaš familije in bi rad avtek ki ima malo porabo, ter gre zelo dobro in ima
majhne stroške vzdrževanja pol pa vzam Clia, pa še sam 2 leti je star...
Drgač pa morš vedet da bo BMW že 7 let star...Clia pa lahko dobiš kot novga,
za kar za 7 let starga BMWja ne bi lih trdil da je kater tako dobro ohranjen...
Da me ne bi spet kdo napadu da svojo znamko hvlaim...brezskrbi če bi mel sam 300.000k + plače bi mel tud BMWja, tk pa je nimam...
Lep dan!
crazi je napisal/-a:Andy je napisal/-a:Če te dnar tiši kupi BMW, zo. če maš keš za vzdrževanje, ter registracijo..itd...
Če pa nimaš familije in bi rad avtek ki ima malo porabo, ter gre zelo dobro in ima
Da me ne bi spet kdo napadu da svojo znamko hvlaim...brezskrbi če bi mel sam 300.000k + plače bi mel tud BMWja, tk pa je nimam...
Lep dan!
Sam mi je pa stric reku da je poraba skoks tam okol 9l pa do 10l!! 8l bol na dolge ture!!
Tak da je ta 1.6 16V kar požrešen!! Ni velike razlike med BMW 2.0 mašino! veliko sm se pozanimal pri lastnikih BMW!
Mestna je reku 10-12l
daljše ture pa spravjo tut na 8litrčkov
tak da ne vem!!!
Andy je napisal/-a:Če te dnar tiši kupi BMW, zo. če maš keš za vzdrževanje, ter registracijo..itd...
Da me ne bi spet kdo napadu da svojo znamko hvalim..sploh ne,brezskrbi če bi mel sam 300.000k + plače bi mel tud zihr BMWja, kr bi ga z lahkoto vzdrževal...tk pa je nimam...j*** ga.. Mogoč pr tridesetih :P
Moje mnenje...
Lep dan!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov