MGsax je napisal/-a:poglejte si spodnji oglas. od ostalo piše da je avto nepoškodovan, poglejte si slikico zadka avtomobila!!
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=107505#
zupi13 je napisal/-a:pa saj ni tak zlaman no!mal je vdrt, vi pa kr kao totalka.....................ker avto je pa brez praske?? sam men je mal čudn, luči so od čist novga modela, avto je pa letnik 01. ?????
zupi13 je napisal/-a:jst si pod besedo "karambol" predstavljam večjo poškodbo vozila, kar pa ta audi (kakor je vidno s slike) vsekakor ni. dobro, o tem, kaj je za koga večja poškodba se zdajle nebi spuščal, sam zame ta vdrtina to ni.
zupi13 je napisal/-a:se opravičujem: sem mislu, da piše da je nekaramboliran....
lahk pa zarad tega tut fajn ceno zbiješ...
ni mi pa jasn, zakaj ga niso popravl, če majo pa avtohišo....(mogoče, da bi pozornost odvrnil od česa drugega....)...
Courage™ je napisal/-a:Ti kr, tudi mene zanima...
Tak ko je Andrej316 povedo, na onega ko prodaja je to malenkost, samo računaj kolko te košta popravilo te malo vdolbinice. Samo farbanje kuferama bi te stalo od 50k dalje.... In s tem ko si avto enkrat prefarbo se bo vedno vidlo da je biu farban, tudi ko ga boš naprej prodajal... In zaradi tega bo spet cena padla.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov