McLaren je napisal/-a:Bric je napisal/-a:Če mene prašaš, od naštetih avtov bi rekel SAAB 9-3 ali VOLVO V70. Sam sem tud gledal za V40, ma sem se prepričal, da se "pravi" Volvoti začnejo pri višjih modelih...
Pa dobro izberi.
Lp
Bric
Volvo V40 ima zastarelo zasnovo podvozaja tud za tist cajt, ko so ga začeli delat. Kot si že sam povedal se V40-ke lahko primerjajo z drugimi volvoti šele sedaj. Aja pa Volvota v70 lih ne moreš primerjat z 406, ker sta popolnoma različna.
Mi mamo Peugeota 406 2.0 HDI karavan. Letnik 2001, ma 150000km na cesti vsak dan pa niti enega problema za njim.
Zdej audia a3 ne poznam tako dobro, tako da ti iz lastnih izkušenj zanj ne morem svetovat.
Sem pa skoraj 100% da z 406 ne boš zgrešil.
Argumentiraj tole "zastarelo" zasnovo podvozja, prosim!
Imel sem V40 2.0 T4, in ta avto je imel tako dobro podvozje (o motorju raje ne bi, se danes sanjam tisti bozanski zvok turbine, pa vozim 200 KM, ampak brez turbine mi vseeno nekaj manjka...), kot ga ima zelo MALO avtomobilov tega razreda! OK, dizla nisem vozil, ampak bistvene razlike ne more bit, zasnova je najbrz ista...
Pizo 406: Kapo dol

Tudi tega sem temeljito preizkusil in je odlicen avto! Pa se dizli so pri Levu zanesljivejsi od bencinarjev...
Audi A3: Odlicen avto, samo takole je to: danes ga vidis, jutri ga ne vidis vec...

SAABa ti ne bodo nikoli ukradli za razliko od Audija!
SAAB 9-3. My favourite. LJUBIM SAAB. Imel sem jih ze vec kot 30... Varen avto, udoben kot fotelj v domaci dnevni sobi, hiter kot strela ob majhni porabi (govorim za turbo-bencinarje), intelektualni imidz brez trohice bahanja, in se ukradli ti ga ne bodo, pa ceprav bi pustil kljuce v kljucavnici in prometno na sedezu...

Tudi slucajno ne

Prihranis si stroske kasko zavarovanja! Problem je edino v tem, da je ravno stara serija 9-3 najslabsi SAAB, kar so jih naredili

Ta avto ima podvozje od Opla in je obcutno premehko. No, ce se vozis pocasi, bo slo, ce si pa dirkac kot jaz, bo pa kriza! In se nekaj: To je najmanj varen SAAB, kar so jih naredili... V bistvu sramota za firmo... No ja, se vedno enako varen kot konkurenca, ampak za nas, ki smo bili navajeni PRAVIH SAABov, je pac razocaranje

Novi je baje spet tisti pravi, ampak tebi to bolj malo koristi... Sicer pa je verjetno vseeno varnejsi od Audija in Pizoja, tako da je itak vseeno
Evo, to je moje mnenje, nepristransko, kot si lahko videl. Vsak ima svoje prednosti in slabosti in prav vsi so odlicni avtomobili. Izberi tistega, ki ga bos dobil najlepse ohranjenega in z najvec opreme, pa bos v vsakem primeru zadovoljen. Veliko srece pri nakupu ti zelim