zupi13 je napisal/-a:zanimam se za tale avto, mam že mal ogledanga, pa me zanima, kaj vse rabm za registracijo kot oldtimer?!?!?! če mogoče kdo ve za kake napake, na kaj morm bit pozorn (saj vem da je oldi, sam vseeno)! je letnik 69 in je tut na avtonetu.
za vse odgovore THX!!!!!
lpj
__PAJSAR__ je napisal/-a:Golfy je napisal/-a:__PAJSAR__ je napisal/-a:To gre v Caprija. Zdej ga pedenam u nulo, da ga bom potem prodal.
zakaj boš prodau caprija??
Sej ga nebi, sam sem pred kratkim nabavil moje sanje... amerikanca in to bo moj naslednji projekt. Do spomlad moram potem spedenat Camarota, da bo za na dirke.
zupi13 je napisal/-a:saj je dober, sam trenutno ni nobenga v kolikor toliko dobrem stanju na netu! grem tegale gledat v torek, pa vam javim več! ceno ma okol 200ksit, neki že zrihtan glede certifikata, podrobnosti v sredo/četrtek!
Desmodromika je napisal/-a:Jaz imam tudi B kadetta letnik 67'. Kupil sem ga od starega gospoda za 20k. Gnil je samo spredaj pri levem boku, drugače je vse original. Zraven mi je dal še račun![]()
Registracija + zavarovanje pa pride 35k. Avto je super, mašina laufa ko urca. Sem hotel iti tudi na Hrvaško z njim, pa sem si premislil, ker bi me cariniki jebal zaradi gnilobe na boku.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov