Hvala, hvala _Jerry_

ops:
Ok...resno zdej, jz pač rad še subjektivno mnenje napišem, je pa položaj edina objektivna zamera, ki jo ta trenutek najdem za Thalio.
Bi pa rad teb "repliciral" Sam nisem izrazito visok, "dolgin" torej, moja punca je še 10cm manjša od mene, pa tudi njej ne paše sedet za Renaultovim volanom, torej tudi majhnim ni prizaneseno...sej ne rečem, se tudi na to navadiš, nikol pa ni ravno prijetno, enostavno je tko kot da bi sedel na kuhinjskem stolu mel 10cm pred stolom tri pedala...volan je pa pač predaleč in so roke ob še nekako sprejemljivi oddaljenosti stopalk popolnoma stegnjene...Meni osebno hudo neprijeten občutek, saj rad vozim hitreje, posledično je treba včasih volan sukat hitreje in je to malo oteženo ob takšni oddaljenosti obroča in pa nenazadnje tudi dokajšnji položnosti le tega, vsaj v avtomobilskem smislu
Najlažje primerjam z Audijem A4 v katerem tudi preživim nekaj km na leto...Tam se počutim kot v italjanski obleki, tesno prilegajoča a nikakor premajhna...Ukrojena natančno po meni torej...Tam si pač lahko nastavim sedež in volan točno tako kot meni paše...je pa res še nekaj...sicer malo offtopic...V Subaru Imprezi(športni sedeži) in BMW-jevi petki(E39) sem sedel še nekoliko bolj prijetno...zakaj, sedež se da spustit pe malenkost nižje, kar meni ugaja, čeprav nisem izrazito velik...Boljši občutek pač...meni pač ugaja nizko sedenje, volan dokaj blizu, pedala pa ravno prav daleč, za živahno sukanje in "skakljanje" po pedalih...nekomu pa gozdarsko pritiskanje pedalov in volan ki ga sučeš kot ostržek s stegnjenimi rokami...
Saj pravim...pri vsaki stvari--->kakor za koga a ne?
LP