Nekje sem slišal da imaš z oldtimerjem na leto čisto malo stroškov glede registraciej in avarovanja (kao 5000SIT al neki tazga).
No zanima me če je to res, in če ni kako je s tem? Pa kdaj se avto smatra kot oldtimer?
Mislim da ne bo tako enostavno.Včlaniš se v klub ampak s tem še ne dobiš certifikata.Mislim da more bit avto čist originalen(vsi deli).Najboljše da se pozanimaš pri kakšnem oldtimer klubu.
avto lahko registriraš kot oldtimer samo v primeru, da maš registriran oz. pisan nase še en drug avto. če boš meu sam ta avto, pa nubenga druzga,ga nauš mogu registrirat kot oldtimerja. al ga pa na fotra piš pa bo.
thomas1 je napisal/-a:Mislim da ne bo tako enostavno.Včlaniš se v klub ampak s tem še ne dobiš certifikata.Mislim da more bit avto čist originalen(vsi deli).Najboljše da se pozanimaš pri kakšnem oldtimer klubu.
Mislim da ni treba da je čisto originalen, moj kolega ma buggy hrošča, ki ima samo podvozje original, pa ma certifikat.
Nekak tko mislm da je, da je lahk predelan z deli ki so bili včasih na voljo (nism čist zihr). Kako se to dokazuje pa ne vem...
Bom pa prašu kolega (lastnika fiata 850 sport, če se mogoče kdo spomne k sm dal fotke gor).
Švoh, ampak lahek !New! White blinkers-Chicks go crazy!
No bom pa še tole prašal: jest se recimo na avte ne spoznam nich, in bi oldtimerja v bisvu mel sam zato ker je tok cnej (ok pa miniji so mi pac zakon). Al bi jest tak avto sploh mel loh, mislim al mors bit to bl tak tip k sraufa sam vse pa to?