Zdaj pa?
Vem da se Nissani ne kvarijo. Torej, kaj je treba pri kupovanju rabljenega avta še pogledat, razen mašine?
In še?
Eni pravijo, da Jarcu ne gre preveč zaupat! Če ma kakšen mariborčan kakšne izkušnje z njimi, mi naj prosim pove?
Neelix je napisal/-a:Moj poskus nakupa Accorda je propadel. Pol pa grem vespo avtonetu gledat in vidim, da imajo pri Jarcu na Ptujski (Maribor) eno Primero l.97 GLX in šibam dol gledat. No, mi rečejo da je ravno v pralnici in da naj pridem jutri.
Zdaj pa?
Vem da se Nissani ne kvarijo. Torej, kaj je treba pri kupovanju rabljenega avta še pogledat, razen mašine?
In še?
Eni pravijo, da Jarcu ne gre preveč zaupat! Če ma kakšen mariborčan kakšne izkušnje z njimi, mi naj prosim pove?
metallic je napisal/-a:Sosed ma '99. Tipo sploh ne ve, kje ma servis...![]()
![]()
acid je napisal/-a:Neelix je napisal/-a:Moj poskus nakupa Accorda je propadel. Pol pa grem vespo avtonetu gledat in vidim, da imajo pri Jarcu na Ptujski (Maribor) eno Primero l.97 GLX in šibam dol gledat. No, mi rečejo da je ravno v pralnici in da naj pridem jutri.
Zdaj pa?
In še?
Moje izkušnje pri Jarcu so zelo dobre, razen tega da ma pa servis hudo drag. Smo kupli že tam dva avta in oba delata ko urca. Sem pa tudi jaz vlko negativnih besed o Jarcu slišal.
AndrejD je napisal/-a:Mislim da je nekje na forumu tud moj topic kako sem kupoval avto pri Jarcu - vglavnem živa katastrofa... jaz ti vsekakor svetujem da avto pošteno pregledaš pri komu ki se spozna na nissane,
Evo:
http://avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=15701
Neelix je napisal/-a:Tale je:
Nissan Primera 1.8 SLX l.97'
100% se bom za ceno še pogajal, ker je videt dokaj zdelan od znotraj.
gre_up mi lahko še kaj svetuješ?
Neelix je napisal/-a:Položil sem aro in rezerviral avto.
Ceno sem zrihtal na 1.050.000 SIT, tako da mi ostane za servis.![]()
Hvala za nasvete, predvsem tebi gre_up. Sem ti dolžn
Naslednjič odpiram temo pri tuningu. Sem glih gledal ene lepe bele luči za zadaj in spojlerčke. Moram še zvedet kje se to da pr nas al pa v Avstriji dobit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov