z1g3c je napisal/-a:ka kej ves kulk konjov ma zdej z turbino...?pa kiro podjetje ma kej body kite za ta model?
LP
nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
z1g3c je napisal/-a:mene pa zanima glede peugeot 406 coupe 3.0 v6...slabosti ter prednosti tega avta... ter ali se da motor dobro prerihtati?
LP
_Jerry_ je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
A ti to mal nakladas al velik nakladas?
_Jerry_ je napisal/-a:z1g3c je napisal/-a:mene pa zanima glede peugeot 406 coupe 3.0 v6...slabosti ter prednosti tega avta... ter ali se da motor dobro prerihtati?
LP
Kot vsak Pizo: Prednost je videz in ergonomija, slabost pa drago vzdrzevanje in NIKAKRSNI motorjiPorihtat se da vse, ampak ce bi rad iz Pizoja naredil BMW, si raje kupi... ves kaj
rok46 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
lahko jst odgovorim? may I,may I pliiis :P okay če že vstrajaš
ops: po moje orng naklada
![]()
drži se kot porše? itak,definitivno,pomoje je kr jači...gre 252 ? ja ddd,še več če je lep dan !!...pa usak dan 10k za bencin? torej nrdiš usak dan 400km če maš porabo 14 l ? dobr si
pa kr phanteona boš kupu,pa kr najjačga dizlaša? zakon,postal si moj vzornik...pa dj raj prodej peđoja boš lahko saj usnjene zice lahko za ta keš si v phanteonu prvošču
aja,kolk si pa str
eni pa opng nakladajo
![]()
LP
Fullback je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:_Jerry_ je napisal/-a:nejc7610 je napisal/-a:jst mam 406 coupe 3.0 v6. Avto je zakon, ceste se drži tko kot porsche carerra turbo (sprobano), po števcu gre 252km/h, ampak drgač pa to trga. edino pije mi okol 14l(skorj normalna vožnja), tko da jst k sm velik na cest vsak dan dam za bencim 10k. vzdrževanje je pa itak na splošno drago. jutr grem po phaetona 5.0 v10 tdi, ampak peugeota ne bom nč prodajov, ker je tulk mal vredn, da se za tako mašino ne splača. če te pa kj zanima pa kr vpraš.
ajd
lahko jst odgovorim? may I,may I pliiis :P okay če že vstrajaš
ops: po moje orng naklada
![]()
drži se kot porše? itak,definitivno,pomoje je kr jači...gre 252 ? ja ddd,še več če je lep dan !!...pa usak dan 10k za bencin? torej nrdiš usak dan 400km če maš porabo 14 l ? dobr si
pa kr phanteona boš kupu,pa kr najjačga dizlaša? zakon,postal si moj vzornik...pa dj raj prodej peđoja boš lahko saj usnjene zice lahko za ta keš si v phanteonu prvošču
aja,kolk si pa str
eni pa opng nakladajo
![]()
LP
Verjetn 15 let pa se vozi s frčkom, pa mamo pros za 500 sit za tankat...
sm skor zadel a ne?![]()
PS. še porabe ni znal računat...mi smo se poštevanko učil leta 87...![]()
nejc7610 je napisal/-a:no me zanima k ste tuk pamtn kva bost rekl, ko boste vidl slikc phetona jutr. pol se pa jebite. sorry k, sm zajebov, jst sm govoru o mojmu fotru, ne pa o seb , ploščice de pa imenujeo brembo ds 3000 in mu jih rihta tine črtalič (sj se vam najbrž sploh ne sanja kdo je to)
nejc7610 je napisal/-a:no me zanima k ste tuk pamtn kva bost rekl, ko boste vidl slikc phetona jutr. pol se pa jebite. sorry k, sm zajebov, jst sm govoru o mojmu fotru, ne pa o seb , ploščice de pa imenujeo brembo ds 3000 in mu jih rihta tine črtalič (sj se vam najbrž sploh ne sanja kdo je to)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov