lp Vesna
dBDragon je napisal/-a:Rada bi počasi zamenjala avto in od vseh, ki sem si jih ogledovala, mi najbolj diši Rover 200/214/216. Zanima me, če ima kdo od vas kakšne izkušnje z njimi. Kako se kaj obnese, cene rezervnih delov, poraba, ...?![]()
lp Vesna
DIrk je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:Ta okrogli imajo 103 konje.
75 jih je imel stari model, ki izgleda čisto drugače.
Sploh ni res!!! Oba modela sta že okrogla!!! Nism čist prpričan sam mislim da ima 200 103 konje, 214 pa 75 konjev!!
Sota je napisal/-a:DIrk je napisal/-a:ThARippA je napisal/-a:Ta okrogli imajo 103 konje.
75 jih je imel stari model, ki izgleda čisto drugače.
Sploh ni res!!! Oba modela sta že okrogla!!! Nism čist prpričan sam mislim da ima 200 103 konje, 214 pa 75 konjev!!
NE ne... moja znanca sta imela identični vozili (IDENTIČNI!): isti motro, ista oprema... lle letnik drugi in zato eden oznako 200 eden pa 214 (če je avto iste oblike (beri isti model) in je starejši letnik ima 214 oznako, novejši pa imajo 200) => je pa res, da imajo še starejši (ta oglate oblike) tudi oznako 214 oz. 216.
yogo je napisal/-a:jst ti bom tako svetoval...če si ne želiš ravno roverja in samo roverja, kupi karkoli drugegares je da so poceni...to pa zato, ker večina noče kupit roverja, zaradi določenih razlogov
poznam pa 2 poba, ki nista bila najbolj zadovoljna roverjem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov