Frankie86 je napisal/-a:v nameu imam kupiti zgoraj navedenega bmw-ja letnik 91, prevoženih pa 200k, zdej me pa zanima na kaj morm pazt pr takih bmw, vse slabe lastnosti
LP
s_mande je napisal/-a:Frankie86 je napisal/-a:v nameu imam kupiti zgoraj navedenega bmw-ja letnik 91, prevoženih pa 200k, zdej me pa zanima na kaj morm pazt pr takih bmw, vse slabe lastnosti
LP
Odkrito povedano sem res pristas nemskih vozil!Sploh BMW-ja,imam si ga namen tudi kupiti nekje spomladi ali sredino poletja ampak ne bi govoru o 316i!Vsaj 318is kupi,jaz imam namen kupiti 325 ali vsaj 320 tudi model E36 letnik tam nekje okoli 94 ali 95!Ti avti niso nevem kaj pokvatrljivi je pa res da je pac BMW kar porabnik in drag sport sploh pa mocnejsi motorji!Ce ti ni do tega kupi vsaj kot sem ze zgoraj napisal 318is,kajti bo imel skoraj isto porabo kot 316i oziroma 318i!Moj nasvet!
Kaj nimas ti Citroen AX,kam ga bos dal!Lep je in bi ga skoraj da imel,ce bos prodajal povej!Lep vecer!
Frankie86 je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Frankie86 je napisal/-a:v nameu imam kupiti zgoraj navedenega bmw-ja letnik 91, prevoženih pa 200k, zdej me pa zanima na kaj morm pazt pr takih bmw, vse slabe lastnosti
LP
Odkrito povedano sem res pristas nemskih vozil!Sploh BMW-ja,imam si ga namen tudi kupiti nekje spomladi ali sredino poletja ampak ne bi govoru o 316i!Vsaj 318is kupi,jaz imam namen kupiti 325 ali vsaj 320 tudi model E36 letnik tam nekje okoli 94 ali 95!Ti avti niso nevem kaj pokvatrljivi je pa res da je pac BMW kar porabnik in drag sport sploh pa mocnejsi motorji!Ce ti ni do tega kupi vsaj kot sem ze zgoraj napisal 318is,kajti bo imel skoraj isto porabo kot 316i oziroma 318i!Moj nasvet!
Kaj nimas ti Citroen AX,kam ga bos dal!Lep je in bi ga skoraj da imel,ce bos prodajal povej!Lep vecer!
ja z ax-om sm meu pač karambol pa sm se odloču da ga ne bom dal poravt ampak prodal, tko da če te zanima. Če bi ga hotu zamejat bi mogu nabvt nov odbijač pa okrasno letvico, pa luči pa ravnat haubo, tko da sm se rajš odloču da ga bom prodal in neki malga dodal pa si kupu bmw, k se res vzdržljivi avti
Roky je napisal/-a:Glih zdaj če te že zanima bmw , ti lahko povem da moj brat prodaja bmwja. Ima prevoženih nekaj čez 200 000 km, servisi so bili opravljeni vsi redno. Ima nove zadnje amontizerje, športne znižane fedre, sebring auspuh, bbs lita platišča z novimi savinimi gumami 225/mislim da 50 r15 starimi 2 meseca. Zadnje luči so celotne v rdeči barvi. Avto je ohranjen in deluje brez problema.
Če te zanima me kontaktiraj na PM
LP
Roky
Miholl je napisal/-a:in se razlimaš na prvem vogalu, ker je šu ax 50 v 2. ta gre 130...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov