HVALA

aike je napisal/-a::) - ka na j reem izkusnje mam ja !!!
Njihovi avtomobili so uvozeni in kupljeni na sejmih po sloveniji - ponavadi gre to za karamboliranaa vozila ko si bila ocenjena kot ottalka oz. pactk je ce ze avta ne prodas ga pac tja peles in ti ga vedno vzamejo v racunZa nekatere je to kr vredo za nekatere ki pac kupijo ta "krafl" je pac tk tk .. lahko naletis na dober avto - najbols je da vzames kakega mehanika zravn in se pol pogajas - ker to se pa fulll da z njimi !!!!!!!!!! Kar se pa ti ce avtomobilov iz uvoza - sm se ekrat pogovarjo z njim da bi mi nekaj uvozli - pa so glede kilometrov rekli - pa ti sam rec cifro kolk b irad mel preveozenih mi to v MB vse uredimo pri nekom - PREMISLI
joe je napisal/-a:aike je napisal/-a::) - ka na j reem izkusnje mam ja !!!
Njihovi avtomobili so uvozeni in kupljeni na sejmih po sloveniji - ponavadi gre to za karamboliranaa vozila ko si bila ocenjena kot ottalka oz. pactk je ce ze avta ne prodas ga pac tja peles in ti ga vedno vzamejo v racunZa nekatere je to kr vredo za nekatere ki pac kupijo ta "krafl" je pac tk tk .. lahko naletis na dober avto - najbols je da vzames kakega mehanika zravn in se pol pogajas - ker to se pa fulll da z njimi !!!!!!!!!! Kar se pa ti ce avtomobilov iz uvoza - sm se ekrat pogovarjo z njim da bi mi nekaj uvozli - pa so glede kilometrov rekli - pa ti sam rec cifro kolk b irad mel preveozenih mi to v MB vse uredimo pri nekom - PREMISLI
Večkrat vidim kako pripeljejo avte iz tujine. Pa kilometre tudi zbijajo preverjeno!!!
Konkretno za to škodo pa nevem.
pravica je napisal/-a:AVTO STAR sicer ne poznam imam pa slabo izkušnjo z AHL LAMPRET avto hiša lažnivcev in nakladačev.Sem iskal en rabljen avto BMW 530 in so mi po telefonu rekli ,da ni problema in da ga imajo na zalogi in jaz pridem naslednji dan k njim avta pa nikjer,nato izvem ,da je vozilo še kao v nemčiji in da mi ga lahko pripeljejo če dam 20% are-
Halo pa to je živa zajebancija avto si lahko grem tudi sam poiskati v nemčijo sem rekel in odšel. Ta lastnica tega podjetja ali pa hčerka od lastnika se pa zdi in nosi ,ko da je najlepša in najbolj slavna ženska v sloveniji .
limo je napisal/-a:Joe: zakaj pa ne napišeš še ti tvoja doživetja z tem podjetjem,
če si jih sploh kdaj imel ? morda si jim pa samo favš in nevoščljiv,ker so uspešni trgovci in zgleda ,da tudi veliko prodajo!
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov