bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi rekel SEAT najmanj kilometrov, res da nima klime, ima pa vsaj električna stekla.
Škodi pa jaz osebno ne zaupam preveč, tako da ne verjamem da je klima nevem kaj.
Zzooommm je napisal/-a:
In ti imaš seveda veliko izkušenj s Škodo tako kot z VW?Klima je ista kot pri VW in ni "ne nevem kaj" ampak je ena boljših za ta denar.
Drugače pa ima škoda 93.000km kar pomeni da je bil verjetno narejen velik servis pri 90kkm. Če pa še ni bil potem pa išči kaj drugega ali pa zbij ceno.
Ibiza tudi nima nevem koliko manj KM in je pred servisom.
Prvi polo je IMO prešvoh ampak to ima vsak svoja merila in bo edino tvoja prijateljica vedela ali ji 1.0 zadostuje ali ne, drugi polo pa je "gol".
Sicer pa če že daneš misliš dati več kot 1.000.000 SIT za avto le-ta MORA imeti klimo IMO!
bsmuk31 je napisal/-a:Jaz bi rekel SEAT najmanj kilometrov, res da nima klime, ima pa vsaj električna stekla.
Škodi pa jaz osebno ne zaupam preveč, tako da ne verjamem da je klima nevem kaj.
Mojster Miha je napisal/-a:En predlog
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=393037
Motor 1,6 - 75 "konjev" - avto ima soliden navor pri razmeroma nizkih vrtljajih, kar pomeni, da že iz nizkih vrtljajev enakomerno in z lahko vleče avto takšne velikosti. Pa še klimo bo mnoogo manj "čutil" kot 1,0 ali 1,4 motor. Poleg tega gre za staro, preizkušeno "mašino", ki je znana po zanesljivosti, vzdržljivosti in neproblematičnem vzdrževanju.
LP
bsmuk31 je napisal/-a:...Škodi pa jaz osebno ne zaupam preveč, tako da ne verjamem da je klima nevem kaj.
škoda je napisal/-a:... Prvič sprobaj pol pa kritiziraj!!!! ...
bsmuk31 je napisal/-a:Ja nekaj izkušen že imam s škodo smo eno imeli doma, eno pa ima punca, ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov