Ja men je čist vseen al jo prodam al ne, zato je tut taka cena v začetku, ker nimam kej skrivat in se loh komot še kakšen let vozim z njo. To pa ko si omenu za večje ljudi in širše, zdej ne vem kakšne so to razsežnosti

) Upam da ni u stilu Američanov in Mcdonald variant, sicer pa jz sm velik 189 pa težek čez 100 kg pa ni nobene panike, je pa res da če je masa primerna, pol res ne smeš kupit 1.6 16v, ampak pride v poštev samo še kakšen močnejši motor.

))
Glede stroškov pa loh ti povem iz prve roke, ne vem pa kako je to pri hondah. Moja vožnja je pač cel čas do blokade motorja (7.800 obratov v tem avtu) in pol je tut trpljenje avtomobila podobno. Do zdej sm npr. menju hladilnik - cca 35.000, sklopka 39.000 (material), sprednji diski 28.000. To se mi ne zdijo spet tok grozne cene, če pomisliš, da pol ta material tut neki zdrži. Glede delov pa cene se s tem sploh ne ukvarjam več, ker poznam zdej enga mulca, ki ma nekje v okolici Slovenske Bistrce 5 mazd 323 f BG (luči gor pa dol) pod kozolcem parkiranih in sm dobil sprednji in zadnji odbijač pri njemu za 10.000 (oba skupi). Pred tem sm mel Golfa II 1.3B, pa tut za njega ne vem če bi dobil kej dost cenej to robo, pa vseen Golf je za na njivo, tole se pa dost spodobno pelje in tut troši dos mal bencina. Npr. men tale GT če lepo vozm, pa je notr tut kr neki mestne vožnje tam od 8.3 - 8.6 na 100 km. To pa se mi zdi noro za 12 let starga stroja. Plus to da razni R 19 16v al pa Golf GTIji pa ponavad lahko gledajo samo moji dve izpušni cevi!

))))