H3llAng3l je napisal/-a:pozdrav vsem!
mu recem da ne, da nocem met nobenga avta, in mi poklice sefa avtohise
ta se zacne dret "dajte mu 40000 pa naj si ga gre na servis popravit" (kao da za 40k bom pa lih kaj popravil.. klimo mogoce, pa kako stikalo) pa sem rekel da ni sans da ga nocem met.. pa se zadere "POL PA GA NAJ DA NAZAJ!" pa poslje vse skupaj nekam pa gre stran
Josephe je napisal/-a:Točno pri tej avto hiši sm jaz kupoval avto (alfa 33 ).
Še na hitro moja zgodba. P o telefonu mi je bilo razloženo da ima 100k km in vso opremo ( cent, el., servo... pač za svoj cajt) .
Pridem tja in avto ne vžge, pač j*** ga prazen acc in nato z mojim avtom na kable užgemo. Prodajalec je sedel v tej alfi, ki se jo je prodajalo in takoj ko je avto vžeal ( torej je deloval največ 3 sec. ) ga je prodajalec stisnil pred mojimi očmoi do blokade ene 3x, češ da se acc napolne.Ves čas mi je trdil da je avto od starejše gospe ( v zadnji polici pa 2 ovalca in woofer ) nakar pride drugi prodajalec in mi trdi da je avto od mlajše družine. No v glavnem pšotem me je prepričeval da avto ima servo ( čeprev ga ni imel niti centralnega , prevoženih je imel po števcu skoraj 200k km. Ko sm šel na testno vožnjo se je sovoznikov zic podrl, ker sploh ni bil prišravfan itd. .
Na koncu pa sta me napizdila kak avto hočem za 300k sit in .... v glavnem baraba in nategovalec si ti.
LP Joseph
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov