soso je napisal/-a:Jaz ti po lastnih izkusnjah lahko svetujem.......
V tej temi ne bos dobil pravega odgovora. Zal! Tudi sam sem kupoval kaksno leto nazaj in med drugim sem tudi tu gor spraseval med xxx1 in xxx2 .Ceprav je vecina govorila da je xxx1 pokvarljiv itd,itd...in da naj vzamem xxx2 kr je boljsi in bla, bla ,bla sem se jaz odlocil prav za xxx1 , ki naj bi bil full pokvarljiv in mi se vedno ni zal , kr zacuda se se vedno cisto nic ne kvari.
V glavnem hocem ti povedat , da se vsedi v vsakega od teh , se pelji in potem se sam odloci ( jaz vem za katerega se bos)! LP
Asterix je napisal/-a:pa naj en napise, zakaj je alfa ALFA. po cem je boljsa od hundaja?
res me zanima, ker ce se nekaj napise, potem ljudje pricakujejo neko razlago.
ti pa naredi anketo, bos potem dobil mnenje vecine, ce se na to oziras.
Miholl je napisal/-a:Alfa pije oljekok si jih pa imel?? Pr hyundaiu ki pa res pijejo olje (pa vseeno zdržijo Xx100k km) si pozabu to napisat...pa pr alfi dobiš skoraj 100% več opreme ko v Hyundaiu-ki so seveda tudi radodarni z opremo,kar pa ne velja za Forda...
Probaj peljat vse tri pa boš videl...Hyundai je mehak kruzer,Ford je dolgočase na cesti,Alfa pa...probaj pa pol povej,se boš najlažje odločil...
metallic je napisal/-a:Alfa VS hyundai&ford... wtf?Kot renault&citroen VS bmw...
![]()
No, jest bi brez premišljevanja uzel alfico.
zlati82 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Alfa VS hyundai&ford... wtf?Kot renault&citroen VS bmw...
![]()
No, jest bi brez premišljevanja uzel alfico.
Takšno analogijo boš lahko naredil, ko bo alfa sposobna narediti motor, ki bo sposoben zvoziti 150.000km brez generalke. Do takrat pa pa bo alfa še vedno alfa, ki pije olje, ki jo j**e elektrika, ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov