mito155 je napisal/-a:Rabim kakšne informacije Škode RS. Motor je 130konjski TDI, 6 stopenjski menjalnik, opreme je full (xenon), cena ugodna. Potrebujem samo kakšen info iz prve roke za motor, porabo, in vse kar spada zraven.
Prav tako pa za Corso, ki je ostala v finalu za nakup novega avtomobila. Corsa ima pa 100konjev, avt, klimo, feltne,...skartka skoraj vse je pa nekaj cenejša.
Če ima pa kdo idejo za še kakšen drug avto tega razreda do 3,5 miljona pa na dan z njim.
lp
mito155 je napisal/-a:Glede čipanja mi je pa vseeno. Doma stoji punto GT, tako da ni pretirane potrebe po razkazovanju mišic.![]()
Tudi meni je Corsa bolj všeč, ampak občutek ko se vsedeš v Fabio in zapreš avta je veliko boljši od Corse... vsaj meni....glede na to da da mora biti avto od zunaj soliden in pa notri toliko boljši, ker večino časa avta ne umivam, ampak vozim.
_VeNoM_ je napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=449761
evo tastar čaka na novega ponosnega lastnika!![]()
lp venom
še en nasvetek:
Tle ti jih dost govori Škoda..sj se kul sliš RS pa to ampak k je treba kupt je pa skor noben ne...kr poglej si prodajne števke tm je Corsa krepko naprej.
Aja pa baje Punto sploh ne bo tok zlo drag za 3,5 mio bi naj bil že kr lepo opremljen (JTD), vsekakor pa poglej se Ibizo
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 10 gostov