V ožjem krogu so (po njenem izboru):
-peugeot 206
-vw golf IV
-MB A-klase
-citroen C3
- -||- xsara coupe
seveda lahko dopišete tudi vaš predlog! Prosim svetujte!

JohnyR je napisal/-a:Clio 1,4 16v (98 KM) Dynamique ( klima, el. paket, potovalni rač, ...)
Moram rečt, da mi je ta novejši Clio hudo všeč. Preden smo ga vzeli, me je bilo malce strah, da ne bo mehek ko puding, da bo mašina lena v nizkih obratih. Nekdo mi je rekel, da se mu sploh ne pozna da ima 100 KM. Pa morem rečt da je mašina hudo dobra, lega je za serijski avto zelo solidna (pozna se verjetno da so na avtu OZ Superlaggere in gume 195/50/15 Toyo Proxes T1-R), sedeži pa glih prav športni.
[g0ran24] je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Clio 1,4 16v (98 KM) Dynamique ( klima, el. paket, potovalni rač, ...)
Malo offtopic
JohnyR ka si pa policaje sliko :P al si šov v Fontano na drink
JohnyR je napisal/-a:[g0ran24] je napisal/-a:JohnyR je napisal/-a:Clio 1,4 16v (98 KM) Dynamique ( klima, el. paket, potovalni rač, ...)
Malo offtopic
JohnyR ka si pa policaje sliko :P al si šov v Fontano na drink
Še moj offtopic:
Doma sm zraven PP Krško. Tko da če slikam avto pod blokom, mam ziher kacga policaja v kadru.
Furious_G je napisal/-a:kva pa kej tazga: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=482151#
mi smo neki tazga za mamo gledal, pa se pol ni hotla ločt od svojega jugota!![]()
drugač pa jaz za mamo nebi coupe-ja kupoval. pomisli da že vrata pridejo dosti težja, pa še za pripet se bo mogla dost daleč nazaj stegovat po pas... pa še pregledni so ponavadi dost manj!
maccek_21 je napisal/-a:Furious_G je napisal/-a:kva pa kej tazga: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=482151#
mi smo neki tazga za mamo gledal, pa se pol ni hotla ločt od svojega jugota!![]()
drugač pa jaz za mamo nebi coupe-ja kupoval. pomisli da že vrata pridejo dosti težja, pa še za pripet se bo mogla dost daleč nazaj stegovat po pas... pa še pregledni so ponavadi dost manj!
dobr glede vrat te ne razumem.....tud za pas ne vem kakšnega coupeja si gledal/a.....moja mami je parkat probala mojega coupeja in je bla navdušena....pregleden ni najbol samo nazaj.....kar se pa hitro navadiš ker je kratek,......
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov