Napisal/-a Bulli To jan 23, 2007 7:22 am
V bistvu bom kar napisal.
Tudi jaz sem pred leti zacel z iskanje takšnih kombijev.Po zelo dolgem iskanje sem vendarle našel enega v vasi v bližini bistrice.Moj namen je bil popolna obnova, zato sem za dele kupil še enega(velika sreča).Delov ni nikoli preveč.Ker se je podrl plan z gradnjo hiše sem kombija parkiral pri stricu na dvorišču.Po letu se je odločil da nemoreta biti več tam in na mojo veliko žalost ju moram prodati. Prvi je rjavo bel,po večini kompleten(s sedeži), drugi je plavo bel popolnoma oskubljen. Motorja imata,rjav ima kompletnega,sam ga je treba podret zaradi stanja in obnovit.Kar se tiče papirjev, jih na veliko žalost ni,mogoče bi se dalo dobit,vendar jih lastnik (rjavega) založil.Je pa obljubil da jih poišče.Ta plav pa je brez, ker so bili pred leti prodani naprej.Najraje bi pa prodal oba skupaj.Cena pošljem na PM, če koga zanima, vem pa da jih skoraj ni več, ker so jih vsi dali na odpad ali za kosovne odpadke,sem ogromno pregledal in vsak je končal na odpadu,tudi če jih je bilo pred 10leti ogromno.
Za ogled se lahko dogovorimo, morem pa prej vedet,ker sem se v tem času preselil na gorenjsko kombiji so pa ostali v Ilirski Bistrici.
Še enkrat pa povdarjam da sta v slabem stanju primerna za obnovo.
LP!!