road dewil je napisal/-a:me je polo 100x boljši
Mojster Miha je napisal/-a:Psymon - malo bolj natančno moraš opisati kaj si želiš - recimo vrsta motorja (dizel, bencin), kolko "kubikov" oz "konjev", kakšno opremo ... potem lahko primerjaš oz podaš neko realno oceno. Osebno bi recimo pri izbiri dizel motorja dal prednost VW (1,9 TDI), osnovni bencinski motor pa se mi zdi boljši pri RENAULTU ...
Speedfight - po čem ti sklepaš, da je VW dražji oz moraš vsako stvar doplačat. V medijih je recimo mogoče slišati, da "začne" dizelski CLIO z 2,7 mio sit - pa verjetno v to ceno ni vključena klima, kar pomeni, da je s klimo že blizu 3 mio SIT - za primerljiv znesek dobiš dobro opremljen "osnovni" dizel POLO s paketom cool & family(comfortline + ročna klima + 4 vrata), za 3,5 pa recimo 100 "konjski" TDI z enako opremo + avtomatsko klimo + metalno barvo - kolko pa stane primeljiv (moč motorja + oprema ) CLIO - po mojem prepričanju približno enako, vsekakor pa ne kot trdiš ti, da je VW občutno dražji oz moraš še opreme veliko doplačat
Pa še tvoja izjava o "prenovljenem" VW in novem CLIU - že v prejšnji generaciji je recimo imel POLO na vseh 4 kolesih disk zavore (razen najšibkejši 55 "konjski" bencinar), kar v večini CLIO-v ni bilo mogoče najti, v CLIU pa si recimo tudi v novi generaciji ne moreš zamislit 3 podvozja (normalno, športno, "terensko") pri večini različic, kot je to mogoče POLO-tu, pri CLIU ne najdeš primerljivo močnega dizel agregata ( 130 "konjev") itd ... tako, da bi se tudi o "novem" oz "prenovljenem" dalo razpravljati.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov