Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Speedfighter je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:MOJE MISLJENJE GLEDE DIZLA JE:
AUDI,VW,RENAULT TO SO NAJJACI.RAJ UZEM NOVGA MEGANA DCI.JE BL K PA KAK MONDEO,KJE SI PA VIDU FORD DIZL.AK PA MAZDA 6 MA TUD DOBRE DIZLE PA SE POCEN JE
Renaultovi dizli najjači?![]()
![]()
![]()
PS:Sori za offtopic, sam se nism mogu zadržat!
CupraR je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:MOJE MISLJENJE GLEDE DIZLA JE:
AUDI,VW,RENAULT TO SO NAJJACI.RAJ UZEM NOVGA MEGANA DCI.JE BL K PA KAK MONDEO,KJE SI PA VIDU FORD DIZL.AK PA MAZDA 6 MA TUD DOBRE DIZLE PA SE POCEN JE
![]()
![]()
Itak da so, skos na servisih, tm so močni![]()
![]()
xandrej je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:rover416 je napisal/-a:MOJE MISLJENJE GLEDE DIZLA JE:
![]()
![]()
Itak da so, skos na servisih, tm so močni![]()
![]()
Daj daj tote kante od TDI pa si malo idi pogledat na en veliki servis pa vprašak kolko turbin na dan zamenjajo... Samo lastniki so pravi slovenčki naduti pa to nikomur ne povejo... samo tak baj d vej ker glih ni to bilo vprašanje v postu...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov